Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Lora se mărită după șapte ani de relație: „E alesul”

Lora se căsătorește cu Ionuț Ghenu, după șapte ani de relație. Vedeta și iubitul său au decis data la care vor deveni soț și soție. „Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul!”, a spus Horia Brenciu pe Facebook. Cuplul avea în plan să se căsătorească mai demult, dar pandemia i-a oprit.

Lora și Ionuț Ghenu au șapte ani de relație. Relația dintre Lora și Ionuț a avut un început controversat, având în vedere că el era iubitul Doiniței Oancea, însă cuplul a rezistat.

Lora se pregătește să devină din nou soție cu acte în regulă și să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă. Cei doi au decis să facă marele pas. Lora a fost căsătorită cu Dan Badea, cântăreața acuzându-și fostul soț de agresiune.

Lora se mărită

Anunțul a fost făcut de Horia Brenciu. Artista a venit în cadrul podcast-ului său să dea mai multe detalii despre data și locație. Cei doi vor fi invitați în episodul de luni, unde vor vorbi despre fericitul eveniment.

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu, pe rețelele de socializare.

Ce spunea vedeta despre  căsătorie

Lora spunea, în trecut, că ei nu se grăbesc să devină soț și soție, vor face nunta la un moment dat

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

,,Nunta se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi.

Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, spunea Lora în cadrul unui interviu.

Cântăreața a mărturisit la un moment dat că  își dorește și să devină mamă.

 “Am înţeles că fiecare lucru se întâmplă cu un scop şi la momentul potrivit. Aşa că asta m-a ajutat să îmi pun ordine în gânduri şi să nu mai pun la fel de multă presiune pe mine şi pe ceea ce fac.

Cât despre un copil… se va întâmpla. Atunci când este scris. Oricând va fi, suntem pregătiţi şi sunt sigură că vom fi nişte părinţi buni. Cred că cel mai important este să fii pe lume o viaţă care aduce bucurii altor vieţi”.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR