Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Lora, criticată în mediul online. “Eu cred că nu ai citit mesajul meu”

Lora a fost aspru criticată de fani din cauza provocărilor în mediul online. Vedeta a devenit ținta hater-ilor, în ultima vreme. Cântăreața a stârnit un val de reacții negative pe Facebook, după ce a făcut o promovare. Artista a reacționat imediat. “Eu cred că nu ai citit mesajul meu. Asta este experiența mea personală cu acest dispozitiv”, a spus Lora. 

Lora a făcut recent publică o poză în care promovează un dispozitiv care ajută la renunțarea fumatului.

Lora a primit remarci ironice din partea fanilor la fotografia care a fost făcută. Internauţii i-au atras atenţia vedetei că dispozitivul pe care îl promovează este unul dăunător, în condițiile în care “în  România se fac eforturi de ani buni pentru limitarea reclamei la tutun în alte forme decât cea clasică”.

Lora, aspru criticată de fani

“In România se fac eforturi de ani buni pentru limitarea reclamei la tutun în alte forme decât cea clasica (vapatul e la fel de periculos ca fumatul, poate și mai și, pentru că nu e testat pe termen lung, produsele fiind “proaspete” pe piață și nefiind timp destul pentru evaluarea efectelor pe termen lung) și apare câte o vedetă care să prezinte vapatul ca pe o alternativă “sănătoasă”, i-a spus un fan vedetei.

Lora a reacționat imediat

Cum a reacționat vedeta

“Acest mesaj se adresează fumătorilor, nu nefumătorilor. Nu vorbesc cu copiii. Când intri pe site scrie 18+. Deci acuzele astea nu își au sensul decât dacă voiai tu puțină atenție”, a spus Lora.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Lora trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Ionuț Ghenu. Cei doi sunt împreună de cinci ani.  Vedeta a mărturisit în sfârșit că își dorește să aibă o familie inedită. La întrebarea unuia dintre fani care au vrut să știe dacă vedeta vrea să înfieze un copil, Lora a răspuns că și-ar dori o familie „inedită”.

Lora a spus că se gândește să adopte un copil, pentru că mama a fost adoptată. „Da! Mama mea a fost adoptată”, a fost răspunsul pe care vedeta l-a oferit fanului său.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR