Categorii: Monden Vedete Romania

Liliana Ștefan, fosta parteneră de viață a lui Dan Bittman, face dezvăluiri. ”Nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public”

Liliana Ștefan, cea care i-a fost parteneră de viață cântărețului Dan Bittman, a făcut dezvăluiri în cadrul unui interviu.

Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani). De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru protv.ro, Liliana Ștefan a explicat că nu s-a simțit comod în perioada în care Dan Bittman a anunțat despărțirea. „Pentru că din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil”, a declarat Liliana Ștefan.

”A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”, a mai spus aceasta.

Cu ce se ocupă Liliana Ștefan în prezent

Liliana Ștefan a dezvăluit că s-a reorientat în carieră, urmând cursuri de psihologie și devenind terapeut.

Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale. Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance”, a explicat fosta parteneră de viață a lui Dan Bittman.

”Am ales facultatea de Psihologie ca o completare a conceptului ReBalance, pentru că orice dezechilibru din corpul uman are la bază atât cauze fizice, energetice, dar și psiho-emoționale. Am dorit să am competențele necesare pentru a-i putea ajuta pe cei care îmi solicită ajutorul”, a completat Liliana Ștefan.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat