Categorii: Monden Vedete Romania

Lili Sandu, primele imagini după ce a anunțat că este însărcinată! Vedeta de 40 de ani va deveni mamă pentru prima oară

Lili Sandu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată. Prezentatoarea în vârstă de 40 de ani a anunțat, zilele trecute, la emisiunea ‘Vorbește lumea’, că va aduce pe lume primul ei copil.

Lili Sandu, primele imagini după ce a anunțat că este însărcinată!

Lili Sandu se iubește cu modelul Silviu Țolu, iar acum cei doi nu-și mai încap în piele de fericire că vor deveni părinți. Vedeta tv a publicat deja și primele imagini cu burtica de gravidă, pe rețelele de socializare.

Viitoarea mămică le-a arătat fanilor cât de mult i-a crescut burtica și a realizat o ședință foto incredibilă. Ea este însărcinată în 3 luni, cu toate că medicii i-au dat șanse mici de a mai deveni mamă pe cale naturală. Minunea, însă, s-a produs, iar Lili Sandu se pregătește intens pentru rolul de mămică.

‘Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți?!’, a declarat Lili Sandu, la Pro Tv.

Lili Sandu a fost cerută de soție în ziua în care a împlinit 40 de ani, în mai 2019. Iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Țolu, i-a pregătit o surpriză în timpul unei escapade romantice la Istanbul.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?