Categorii: Monden Vedete Romania

Leo de la Strehaia, părăsit de Dana Criminala! ‘M-a părăsit. Mi-a luat banii, i-a strâns și și-a luat casă’

Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au căsătorit în 2015, însă relația lor nu a fost lipsită de scandaluri! În luna aprilie a acestui an, Dana Criminala mărturisea că nu mai suportă certurile din ultima perioadă și depusese actele de divorț la un birou notarial.

Între timp, cei doi s-au împăcat, dar pentru o scurtă perioadă. Mariajul dintre Leo de la Strehaia și soția sa pare că a ajuns acum la final, pentru că aceștia s-au despărțit din nou.

Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au despărțit din nou

‘Prințul Țiganilor’ a mărturisit că a pus punct relației de iubire cu Dana Criminala. În urmă cu câteva zile, cei doi s-au separat iar. În plus, Leo de la Strehaia susține că ultima împăcare a fost doar din interes din partea soției sale.

‘Ne-am despărțit! Iarăși! Acum e definitiv. M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

A acuzat-o că i-a luat banii

Banii sunt de la mine, din ultimii ani, i-a strâns și și-a făcut casă. Acum stă cu toate animăluțele lor, din ce înțeleg. E clar, nu e loc de împăcare între mine și ea, sigur divorțăm acum, nu avem altă variantă. O să văd dacă mă pot împăca cu Anca, cine știe, poate ea o să vrea… Eu, totuși, trebuie să am o femeie pe lângă mine’, a declarat Leo de la Strehaia pentru Wowbiz, extrem de supărat.

Dana Criminala mărturisea că este o fire căreia îi place adevărul, în timp ce Leo de la Strehaia se hrănește su scandaluri și „circ”.

‘Căsătoria mea cu Leo e pe punctul de a se încheia. Am fost căsătoriți din 2015, dar am înaintat divorțul la un cabinet notarial. Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine pentru mine. Nu voi spune motivele, sunt lucruri personale’, povestea bruneta pentru cancan.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?