Categorii: Monden Vedete Romania

Laura Cosoi și-a etalat burtica de gravidă în lenjerie intimă. ”Niciodată nu m-am simțim mai feminină”

Laura Cosoi urmează să devină mămică entru a doua oară. Vedeta și-a etalat burtica de gravidă îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

Laura Cosoi este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta urmează să aducă pe lume o fetiță. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita.

Pe contul său de socializare, Laura Cosoi a postat o fotografie în care apare îmbrăcată în lenjerie intim,ă, cu burtica de gravidă la vedere.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”În curând mămica pentru a două oară…?? fotografia este făcută dimineața când descopeream în oglindă câte schimbări aduce o sarcină corpului meu. Nu m-am preocupat niciodată de kg luate pe timpul sarcinii pentru că întotdeuna am pus pe primul plan sănătatea bebelușului, dar și a mea.

Nu mai am tonusul de altădată, șoldurile s-au lățit, sânii au căpătat volum serios, pielea se întinde la maxim, dar niciodată nu m-am simțit mai feminină și mai împlinită că în această perioadă. Am intrat în cea de-a 25-a săptămâna de sarcină și mă minunez în fiecare zi de miracolul ce crește în mine! ❣️ #acasă #jurnaldesarcina #momtobe #babygirl #6monthspregnant #nofilter #naturalborn #naturalbornwoman #feminine”, le-a mîărturisit Laura Cosoi fanilor săi din mediul online.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR