Categorii: Monden Vedete Romania

Laura Cosoi, despre temerile din perioada de pandemie. ”Ni se tot trag semnale de alarmă”

Laura Cosoi a vorbit despre temerile pe care le-a avut în toată această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Laura Cosoi este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta urmează să aducă pe lume o fetiță. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita.

Vedeta a mărturisit că a avut numeroase temeri pe durata izolării la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

”Ei, da, trebuie să recunosc că la început am avut nişte temeri, m-am speriat puţin văzând câţi oa­meni muriseră deja de coronavirus şi gândindu-mă la ce riscuri suntem expuşi noi, toţi oamenii, deci in­clusiv eu, fetiţa mea din burtică, Rita, Cosmin şi fa­miliile noastre.

Dar, după aceea, mi-am trans­format gândurile negre în gânduri albe și mi-am spus că, în viaţa asta, nu mi-am „proiectat” ca eu şi ai mei să ne infectăm şi să păţim ceva de la vreun virus din ăsta şi am decis să pun punct temerilor.

Sigur, ne-am păzit şi ne păzim în continuare, suntem atenţi şi prudenţi cu toţii dar, pur şi simplu, am re­fu­zat să mă mai gândesc cu frică la ceea ce se în­tâmplă. Și astfel, seninul a revenit”, a mărturisit Laura Cosoi într-un interviu pentru publicația Formula AS.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Sper că vom înțelege lecţia”

Laura Cosoi este de părere că oamenii ar trebui să învețe ceva din toate tragediile care s-au întâmplat în lume în ultimii ani.

”Şi-apoi – ştii – eu cred că pentru toate există un motiv şi mi se pare că şi pandemia asta nu e întâmplătoare, ci a venit tot ca o lecţie pentru umanitate, după multe alte lec­ţii: tsunami-ul din Thailanda, incendiile din Aus­tra­lia, din cauza cărora s-a distrus atâta vegetaţie şi au murit milioane de animale, focul care a ruinat parte din Catedrala Notre-Dame…

Ni se tot trag semnale de alarmă, pe care însă cei mai mulţi oameni nu le-au înțeles, n-au priceput că trebuie să ne schimbăm atitudinea, să ne oprim din a distruge, inclusiv vieţi, din a consuma fără cap resursele planetei. Şi acum, cu COVID-ul, eu cred că tot mesajul ăsta ni se trans­mite.

Aşa că, dincolo de tragedii, dincolo de morţile atât de multor oameni şi dincolo de frici, sper că vom înțelege lecţia şi ne-o vom însuşi. Măcar pentru ca tragediile şi morţile, şi fricile să nu fi fost în van”, a mai declarat vedeta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR