Categorii: Știri Stiri externe Viral

“L-am închiriat pe soțul pentru a face treburi ciudate pentru femei”. O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră

Laura Young, în vârstă de 38 de ani, a avut ideea după ce a ascultat un podcast despre un bărbat care își câștiga existența asamblând mobilierul flatpack pentru alte persoane – așa că i-a sugerat soțului ei, James, să înceapă să o facă și el. “L-am închiriat pe soțul pentru a face treburi ciudate pentru femei”

O femeie a început să-și închirieze soțul altor femei pentru 40 de lire sterline fiecare – pentru ca acesta să facă treburi ciudate pentru ele. Laura Young, 38 de ani, mamă a trei copii, a ascultat un podcast despre un bărbat care își câștiga existența asamblând mobilă pentru alte persoane.

S-a gândit că și soțul ei, James, ar putea face același lucru, așa că a început să își ofere serviciile pentru 40 de lire sterline de fiecare dată, anunțându-i abilitățile pe Facebook și pe aplicația Nextdoor. Acum, James are rezervări pentru săptămâni întregi, iar familia Young câștigă bani, potrivit msn.com

“L-am închiriat pe soțul pentru a face treburi ciudate pentru femei”

Așteptându-se să obțină câteva chicoteli, bărbatul de 42 de ani a avut primul client într-o zi, iar în curând James lucra șase zile pe săptămână, de la 9 dimineața până la 8 seara.

A fost nevoit să refuze slujbe, iar “Rent My Handy Husband” este acum complet ocupat până la jumătatea lunii noiembrie.

“Nu m-am așteptat niciodată să ia atât de mult avânt”

Lucrările includ ajutor la montarea unui televizor sau a perdelelor până la reconstruirea unui perete, iar el este disponibil pentru a fi angajat de oricine are nevoie de ajutor; bărbați și femei.

În timp ce James se ocupă de partea de muncă, Laura se ocupă de administrarea conturilor sociale și a site-ului web. Afacerea a avut mai mult succes decât și-ar fi imaginat cuplul.

Cuplul priceput a adăugat un nou serviciu pentru perioada Crăciunului, oferind instalații de lumini festive, atât în interior, cât și în exterior.

Laura a declarat: “Nu m-am așteptat niciodată să ia atât de mult avânt. Am început doar de patru luni și am ajuns la un punct în care a fost atât de mult de lucru încât James lucra șase zile pe săptămână. A trebuit să începem să refuzăm lucrări și să ne reducem orele de lucru, așa că acum lucrăm de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00. Aveam propriile noastre planuri de construcție pe care nici măcar nu le-am început, deoarece am fost atât de ocupați. Ne-am rezervat și prima lucrare pentru luna ianuarie.”

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

James a fost nevoit să renunțe la slujba sa de lucrător la un depozit pentru a fi îngrijitor cu normă întreagă alături de Laura, având grijă de cei trei copii ai lor, dintre care doi au autism.

De asemenea, James a fost diagnosticat și el însuși ca fiind autist în urmă cu patru ani și a fost întotdeauna capabil să se concentreze pe lucruri precum construcțiile și construcțiile.

Laura a declarat: “Am fost foarte mulțumită. Se pricepe foarte bine să construiască lucruri și nu se deranjează cu instrucțiunile. Așa că m-am gândit că asta ar fi ceva ce ar putea face el. James nu provine dintr-un mediu comercial, dar bunicul său a fost inginer nuclear și cred că și el se afla în spectru. Are o minte foarte metodică și poate gândi în afara cutiei. El vede lucrurile diferit”.

În câteva zile, mesajele de pe Facebook ale Laurei au fost pline de oameni care se interesau de lucrările realizate de soțul ei.

Nu face servicii de electricitate și instalații sanitare.

Nu taxează pentru fiecare lucrare, în schimb, lucrează cu ora, la un tarif de 40 de lire sterline, sau la un tarif pe zi de 250 de lire sterline.
Oferă, de asemenea, reduceri celor care lucrează în NHS și în serviciile de urgență, precum și persoanelor de peste 65 de ani, persoanelor cu handicap, îngrijitorilor și persoanelor care beneficiază de credit universal.

Laura a declarat: “Știm cum este să fii părinte de copii cu nevoi speciale și am știut cum este să te lupți pentru bani sau să trebuiască să economisești.”

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR