Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Kristina Cepraga, tot mai împlinită pe plan profesional. Ce spune vedeta

Kristina Cepraga este tot mai împlinită pe plan profesional. Blondina a fost consilier artistic al Festivalului de film italian, Nuovo Cinema Italiano. Actrița vorbește la perfecție limba italiană și astfel  facilitează mai multe colaborări care o ajută pe mai departe în carieră ei profesională. 

Blondinei îi merge foarte bine de când s-a mutat în România. Vedeta s-a întors în România, după 15 ani de stat în Italia.

Kitty Cepraga a părăsit România în urmă cu aproximativ 20 de ani și a rămas de-a lungul timpului o persoană extrem de discretă.

“Am fost gazda primei ediții a Festivalului de film italian, Nuovo Cinema Italiano, desfășurat timp de 5 zile la București, am fost convocată de Institutul  Cultural Italian, de Ambasada Italiană, am moderat masterclass-urile, gala de deschidere și gala de închidere, m-am ocupat de tot ce înseamnă partea producătorilor români și producătorilor italieni  și facilitarea colaborarilor între cele două țări. Practic, am fost consilier artistic și imaginea festivalului”, a spus frumoasa vedeta, potrivit click.ro.

Kristina Cepraga este tot mai împlinită pe plan profesional

Mai mult, Kristina Cepaga urmează să predea actoria în limba italiană.

Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat fenomen din 2024 se desfășoară în județul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

“Sunt încântată de faptul că o să am un curs de actorie în limba italiană, pentru elevii din clasa I-a până în a XII-a, la o școală internațională din Capitală. Facem o probă de două luni și dacă ne place vom continua o dată pe săptămână”, a povestit Kristina Cepraga pentru Click!

”Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România”

În 2020,  Kitty Cepraga se gândea chiar să revină definitiv în țară. Singura barieră de la vremea respectivă o reprezenta educația copilului, a cărui limbă maternă este italiană.

„Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză.
Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea. Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK.”, a spus aceasta pentru okmagazine.ro anul trecut.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important