Categorii: Știri Stiri externe

Kremlinul este “foarte dornic” să discute despre încheierea războiului lui Putin în Ucraina, după pierderi jenante

Despoticul președinte al Rusiei, Vladimir Putin, a suferit mai multe înfrângeri jenante în ultimele săptămâni și se pare că oficialii de la Kremlin îl îndeamnă să pună capăt mai devreme sau mai târziu. A pierdut una dintre cele mai mari zone strategice pe care le-a câștigat în urmă cu câteva luni, când toate trupele au părăsit zona Kherson.

Oficialii ruși de la Kremlin se pare că sunt foarte interesați să “discute” despre încheierea invaziei președintelui Vladimir Putin în Ucraina.

Forțele lui Putin au înregistrat pierderi și eșecuri semnificative în ultimele săptămâni, transmite dailystar.co.uk.

“Cartiere generale” au fost bombardate de Ucraina.

A pierdut una dintre cele mai mari zone strategice pe care le-a câștigat în urmă cu câteva luni, când toate trupele au părăsit zona Kherson.

Și aproximativ 80 de soldați cheie au fost uciși când trei “cartiere generale” au fost bombardate de Ucraina.

O pierdere de timp costisitoare

Acum se pare că oficialii se obișnuiesc cu faptul că Rusia pierde – și că totul a fost, practic, o pierdere de timp costisitoare.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Potrivit jurnalistei Liz Cookman, care s-a aflat în Ucraina și a acoperit războiul încă de la începutul acestuia, în februarie, a declarat “Ambele părți, în special Rusia, au semnalat că sunt dispuse să negocieze, dar în anumite condiții.

Pentru Ucraina, ei știu că negocierile vor însemna, probabil, să fie forțați să cedeze teritorii, ceea ce nu sunt dispuși să facă. În momentul de față, există o mare speranță că ar putea într-adevăr să câștige pe deplin acest război. Cu siguranță, pare mult mai plin de speranță pentru Ucraina și este un impuls uriaș pentru moral, în timp ce se instalează iarna. Iernile din Ucraina sunt foarte aspre, sunt foarte reci – deja se face foarte frig.”

Ea a adăugat că o mulțime de orașe au avut “întreruperi programate ale energiei electrice” și unele întreruperi ale încălzirii, ca parte a eforturilor de a conserva energia, de asemenea.

Ea a continuat: “Așezările din est și unele din sud nu au deloc gaz sau electricitate, așa că acest tip de lucru este un mare impuls moral pentru întreaga țară.”

Putin nu a comentat încă în mod public recentele sale înfrângeri din țară, dar sursele de pe multe canale ucrainene de pe Telegram susțin că apropiații despotului îl îndeamnă să se retragă complet din țară și să ia pierderea “pe barba” – dar nu au prea multe speranțe că va face acest lucru.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR