Categorii: Știri Stiri externe Viral

Kanye West spune că îl “place” pe Hitler și neagă Holocaustul

Rapperul spune că dictatorul german era “un tip cool”, cu o “ținută cool”, care era un “mare arhitect” și avea “o mulțime de calități pozitive”. “Fiecare ființă umană are o valoare de adus la masă, mai ales Hitler”, a spus West la un alt moment al interviului. Ulterior, cântărețul a precizat că nu îi pasă atât de mult de Hitler, dar că îl consideră “un tip mișto”, cu o “ținută mișto” și că a fost un “mare arhitect”.

Rapperul american Kanye West, cunoscut acum sub numele de Ye, l-a lăudat pe Adolf Hitler într-un interviu publicat joi pe blogul ‘Infowars’, în care a negat existența Holocaustului și a făcut comentarii antisemite.

West a apărut cu fața complet acoperită cu o cagulă și cu mâinile acoperite cu mănuși în interviul, care a fost difuzat de către radiodifuzorul și teoreticianul conspirației Alex Jones, potrivit euronews.com.

Laude pentru Hitler

“Nu ești Hitler, nu ești nazist”, a început Jones, la care rapperul a răspuns că vede “lucruri bune” la dictator.

“Fiecare ființă umană are o valoare de adus la masă, mai ales Hitler”, a spus West la un alt moment al interviului.

Kanye West spune că îl place pe Hitler și neagă Holocaustul

Ulterior, cântărețul a precizat că nu îi pasă atât de mult de Hitler, dar că îl consideră “un tip mișto”, cu o “ținută mișto” și că a fost un “mare arhitect”.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Înainte de o pauză publicitară, Jones i-a spus că are un fetiș pentru Hitler, la care artistul a răspuns: “Îmi place Hitler”.

El a afirmat că “ceea ce s-a întâmplat nu a fost un Holocaust, să ne uităm la faptele despre asta. Hitler are multe calități pozitive. El a negat, de asemenea, că dictatorul a ucis șase milioane de evrei, “acest lucru este incorect din punct de vedere faptic”.

Într-un alt moment, rapperul a precizat că nu-i place ca cuvântul “malefic” să fie pus alături de nazist: “Îmi plac evreii, dar îi iubesc și pe naziști”.
De ani de zile, Kanye West a ținut prima pagină a ziarelor pentru muzica sa, pentru marca sa de modă și pentru viața sa personală, precum și pentru ieșirile sale recurente, iar în ultimele săptămâni a tras un semnal de alarmă cu o serie de comentarii rasiste și antisemite.

Aceste comentarii l-au făcut pe artist să piardă milioane de dolari în contracte cu branduri, care au anulat acordurile pe care le aveau cu rapperul.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat