Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Kanye West își pierde statutul de miliardar după ce Adidas a reziliat un contract pe mai mulți ani. “Pot să spun lucruri antisemite”

Rapperul Kanye West nu mai este miliardar, după ce contractul cu Adidas pentru brandul său Yeezy a fost reziliat după ce rapperul a făcut remarci antisemite pe Twitter și Instagram. “Pot să spun lucruri antisemite, iar Adidas nu mă poate abandona. Ce se întâmplă acum?”

Rapperul Kanye West, care și-a schimbat numele legal în Ye în 2018, se pare că nu mai este miliardar după ce brandul de îmbrăcăminte Adidas a rupt legăturile cu rapperul din cauza unor comentarii recente făcute de Kanye.

Valoarea netă a rapperului ar fi de 2 miliarde de dolari (1,7 miliarde de lire sterline), potrivit BBC.

Rapperul a făcut declarații antisemite pe rețelele de socializare

Averea sa este o combinație între averea sa, brandul său de îmbrăcăminte Yeezy (care este un contract pe mai mulți ani cu Adidas), muzica sa, precum și o participație de cinci procente în brandul de îmbrăcăminte al fostei sale soții Kim Kardashian, SKIMS.

De atunci, Adidas a tăiat legăturile cu bărbatul de 45 de ani, după ce acesta a făcut declarații antisemite pe rețelele de socializare.

Kanye West nu și-a cerut scuze

Într-o declarație din 25 octombrie, gigantul vestimentar a spus că va opri producția liniei Yeezy.

Aceștia au spus: “Comentariile și acțiunile recente ale lui Ye au fost inacceptabile, pline de hate și periculoase, iar acestea încalcă valorile companiei de diversitate și incluziune, respect reciproc și corectitudine. După o analiză amănunțită, compania a luat decizia de a pune capăt imediat parteneriatului cu Ye, de a înceta producția de produse marca Yeezy și de a opri toate plățile către Ye și companiile sale. Adidas va înceta afacerea Adidas Yeezy cu efect imediat.”

Ye nu și-a cerut scuze pentru niciunul dintre comentariile sale, a precizat el: “Mă simt fericit că am depășit linia acestei idei, astfel încât să putem vorbi deschis despre lucruri precum faptul că am fost sancționat.”

Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a marelui actor este critică + Ce au...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

În urma tweet-urilor sale, care au fost extrem de ofensatoare pentru comunitatea evreiască, a fost dat exclus atât de pe Twitter, cât și de pe Instagram.

De asemenea, oamenii împărtășiseră un clip din emisiunea americană Drink Champs, unde a fost intervievat pe 16 octombrie.

În videoclip, el afirmă: “Pot să spun lucruri antisemite, iar Adidas nu mă poate abandona. Ce se întâmplă acum? Acum ce?”

Aceasta nu este prima dată în ultimele luni când Kanye a fost criticat pentru acțiunile sale.

La Săptămâna Modei de la Paris, la începutul acestei luni, el a purtat un “White Lives Matter” la debutul Săptămânii Modei.

Vânzările și stream-urile muzicii sale au avut de suferit din cauza tuturor scandalurilor din jurul starului rap.

Stream-urile albumelor sale au scăzut cu 23%, în timp ce difuzarea la radio a melodiilor sale a scăzut cu 13%.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?