Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Julia Roberts și George Clooney au avut nevoie de 80 de duble pentru a reuși să se sărute. “I-am spus soției mele”

Amândoi sunt câștigători ai premiilor Oscar și au o carieră de mare succes la Hollywood, dar nici măcar Julia Roberts și George Clooney nu reușesc întotdeauna să își facă scenele din prima – sau chiar din a 79-a – dublă. Cei doi actori și prieteni de lungă durată joacă în viitoarea comedie romantică “Ticket to Paradise” (în cinematografe pe 21 octombrie) și, în ciuda experienței lor pe ecran și a familiarității dintre ei, le-a luat o veșnicie să reușească marea lor scenă de dragoste.

George Clooney și Julia Roberts se destăinuie despre experiența lor de lucru pe platoul de filmare al viitorului lor film “Ticket to Paradise”, dezvăluind că s-au distrat foarte mult la filmarea unor scene și chiar au avut timp să își perfecționeze sărutul de pe ecran.

În timpul unui interviu recent acordat cotidianului The New York Times, starurile de la Hollywood au explicat că, în timpul filmării uneia dintre scene, în care cele două personaje se reunesc și împărtășesc un sărut emoționant, au fost nevoiți să facă mai multe duble.

Scena sărutului dintre Julia Roberts și George Clooney “a stârnit râsete”

Julia Roberts și George Clooney nu s-au putut opri din râs în mijlocul scenei de sărut din “Bilet spre Paradis”.

Actrița în vârstă de 54 de ani și George, 61 de ani, sunt buni prieteni de mulți ani și au recunoscut într-un interviu comun că scena lor de sărut a stârnit multe râsete pe platou.

“A fost nevoie de 79 de duble”

“Da. I-am spus soției mele. A fost nevoie de 80 de duble”, a spus actorul despre reacția soției sale. “Ea a spus: “Ce naiba?””.

Julia a explicat, de asemenea, că “A fost nevoie de 79 de duble cu noi râzând și apoi o singură dublă cu noi sărutându-ne, la care George a răspuns: “Ei bine, trebuia să ne iasă bine”.”

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Duo-ul hollywoodian joacă în noul film rolul unui cuplu divorțat care încearcă să își împiedice fiica să se căsătorească.

Iar Julia a glumit pe seama relației lor de pe ecran.

Ea a glumit: “Avem o prietenie de care oamenii sunt conștienți, iar noi mergem acolo ca un cuplu divorțat. Probabil că jumătate din America crede că suntem divorțați, așa că avem asta în favoarea noastră”.

‘Ticket to Paradise’ este primul proiect cinematografic al Juliei din ultimii patru ani, iar actrița recunoaște că a încercat să acorde prioritate vieții de familie în ultima vreme.

Ea a împărtășit: “Iau totul așa cum vine. Încerc să fiu super prezentă și să nu planific, iar eu nu am niciun angajament actoricesc în viitor. Să mă întorc la o rutină este foarte bine. Și îmi place să fiu acasă, îmi place să fiu mamă”.

Julia a filmat filmul în Australia și recunoaște că reglementările COVID-19 din această țară s-au dovedit a fi o adevărată provocare pentru distribuție și echipă.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important