Categorii: Monden Vedete Romania

Iuliana Luciu, confesiuni despre viața personală: „Îmi doresc și eu o familie”

Iuliana Luciu a făcut recent confesiuni despre viața personală. Prezentatoarea TV a spus că își dorește o familie și a explicat ce fel de bărbat își dorește lângă ea. 

Într-un interviu recent pentru OK! Magazine, sora Nicoletei Luciu a vorbit despre viața personală. Întrebată dacă este singură, Iuliana a avut un răspuns tranșant: „Da sau nu. Eu despre relaţiile mele n-am vorbit şi nici n-o să vorbesc vreodată. Viaţa personală e viaţă personală, rămâne pentru mine şi nu interesează pe nimeni. Ah, la un moment dat, dacă sunt cu cineva şi voi fi văzută cu acea persoană, n-o să mă ascund. N-o să-i pun cagula pe cap, ca să nu-l vadă nimeni. O să-mi asum relaţia, dar n-o să vorbesc despre asta”. 

Iuliana Luciu, confesiuni despre viața personală

Bruneta știe exact de fel de partener își dorește: „Să fie la fel de nebun ca mine. (râde) Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte. În relaţii mă plictisesc foarte repede. Dacă partenerul cu care sunt este o persoană super-plictisitoare, cu care nu am ce să vorbesc… Nu pot să mai pierd timpul”.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Iuliana a dezvăluit că vrea să se căsătorească, însă îi place să fie altfel decât cei din jur. 

„Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat. Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, a mai spus vedeta. 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat