Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Iulia Vântur, despre o celebră gafă pe care a făcut-o la TV. A spus că e la “Surprize, surprize”, deși prezenta “Dansez pentru tine”

Vedeta de televiziune Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, a vorbit la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV, despre o celebră gafă pe care a făcut-o cu ani în urmă pe vremea când prezenta show-ul ”Dansez pentrru tine”, alături de Ștefan Bănică Junior. Aceasta a spus că e la “Surprize, surprize”, deși prezenta “Dansez pentru tine.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

De-a lungul anilor,. Iulia Vântur a prezentat numeroase emisun de televiziune în Românoa, printre care ș ”Dansez pentru tine”, de la postul de televiziune Pro TV, alături de Ștefan Bănică Junior. Întrr-una dintre edițiile acestei emisiuni, vedeta a făcut o gafă: a spus că e la “Surprize, surprize”, deși prezenta “Dansez pentru tine”. Prezentă în platoul show-ului ”La Măruță”, Iulia Vântur a povestit despre ce s-a întâmplat atunci.

Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile medicilor pun într-o lumină diferită starea marelui...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Iulia Vântur, despre o celebră gafă pe care a făcut-o la TV.  ”Nu am primit amendă, penalizare, am râs cu toții”

”Am ocazia să vă explic acum. În sfârșit, după atâția ani de zile, în care s-au spus diverse, am ocazia acum, la Măruță, să-mi facă dreptate și să-mi spun adevărul. Eram la Dansez pentru tine, ediție specială și ofeream toate premiile pentru concurenții noștri. Erau atât de multe și toată seara aia am spus: ”Și mai avem o surpriză. Și mai avem o surpriză”. La un moment dat, când vorbeam, Mona Segal îmi explică în cască că mai avem o surpriză și eu am zis: ”Și aici la Surprize, Surprize!”. Pentru că era surpriză după surpriză. Dar eu nu m-am crezut niciodată la Surprize, Surprize, știam că sunt la Dansez pentru tine. A fost după cu… surprize. Ștefan era obișnuit atunci cu surprize acasă…Nu am primit amendă, penalizare, am râs cu toții”, a povestit Iulia Vântur.


La aceeași emisiune, vedeta a vorbit și despre părinții lui Salman Khan, dar și despre documentarul pe care îl realizează despre acesta din urmă: „Documentarul trebuia să fie cu o singură parte,dar are cinci episoade, nu poți spune atâtea într-un singur episod. (…) Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți. El este cel care a reușit, împreună cu mama, părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă.Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. Reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș”.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?