Categorii: Monden Vedete Romania

Iulia Albu a elucidat misterul: este sau nu însărcinată? Răspunsul ei i-a uimit pe toți

În urmă cu câteva zile, Iulia Albu a publicat pe Instagram o imagine cu burtica de gravidă, iar fanii s-au înghesuit să o felicite pentru că va aduce pe lume al doilea copil. Vedeta a stârnit un val de controverse pe internet. 

Invitată în cadrul emisiunii ”La măruță”, Iulia Albu a elucidat misterul despre o posibilă sarcină. Ea a dezvăluit că nu este însărcinată, iar fotografia este de pe vremea când era gravidă cu fiica ei, Mikaela.

Iulia Albu a explicat că a publicat imaginea respectivă pe Instagram la cerința fetiței sale.

”Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela. Ea mi-a spus că ar vrea să vadă o fotografie cu mine și Mikaela mi-a spus să o postez și pe Instagram. Când voi fi însărcinată, o să spun. Nu am făcut-o la derută, dar se întâmplă. Nu trebuie să dau explicații”, a declarat Iulia Albu la Pro TV.

Iulia Albu, în război cu fostul soț

Iulia și Mihai Albu au divorțat în anul 2012, dar tot continuă să se războiască! Cu toate că au împreună o fetiță, pe Mikaela, cei doi foști soți nu au reușit să ajungă la o înțelegere de dragul micuței.

Recent, Iulia Albu a fost atât de deranjată de afirmațiile fostului ei partener, încât a făcut plângere la Poliție. Cea mai supărată a fost mama lui Mihai Albu, care a fost nevoită să reziste cu greu noului scandal.

Într-un interviu pentru Antena Stars, celebrul designer a precizat că gesturile Iuliei au afectat-o enorm pe mama lui.

‘Era o metaforă, Iulia și iubitul ei mi-au zis să-mi văd de drum, să nu mai insist să-mi văd copilul. Sunt și eu tată, îmi iubesc enorm fiica, am dreptul să o văd pe Mikaela de două ori pe lună, în primul și în al treilea weekend, mi-e foarte dor de ea, e singurul meu copil.

Nimeni nu-mi înțelege durerea. De ce, dacă am o hotărâre judecătorească, trebuie să cer ajutorul Poliției, ca să-mi îmbrățișez fata? Nu mi se pare normal. A fost o acuzație nefondată, de aceea nici nu a fost luată în considerare’, a spus Mihai Albu pentru playtech.ro.

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?