Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Irina Rimes face mărturisiri. ”Nu-mi place când sunt întrebată de ce iubitul meu este străin”

Cântăreața Irina Rimes, în vârstă de 31 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu. Vedeta, care formează un cuplu cu francezul David Goldcher, a explicat că nu îi place să își expună viața personală. ”Nu-mi place când sunt întrebată de ce iubitul meu este străin, unde stau mai mult sau de ce m-am mutat în Franța”, a spus artista.

Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală.  În plan personal, Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică, dar a ajuns la divorț. În prezent, cântăreața are o relație cu francezul David Goldcher, care activează tot în domeniul muzical.

Irina Rimes a făcut declarații despre vața sa pentru tvmania.ro. Vedeta a explicat că nu îi place să își expună viața personală.

Irina Rimes face mărturisiri. ”Încerc să-mi păstrez viața privată, și aici mă refer la detalii, departe de presă, nu neapărat de ochii lumii”

”Îmi place că oamenii știu mai multe despre viața mea decât știu eu… Glumesc! Nu, nu-mi place. Nu-mi place când sunt întrebată de ce iubitul meu este străin, unde stau mai mult sau de ce m-am mutat în Franța. Nu m-am mutat în Franța. În general, încerc să-mi păstrez viața privată, și aici mă refer la detalii, departe de presă, nu neapărat de ochii lumii. Pentru că oamenii văd ce este, în timp ce discursul meu e distorsionat sau prezentat, de multe ori, într-un context convenabil pentru altcineva. Cu toate astea, n-aș vrea să mă limitez în a posta materiale pe social media doar despre muzică doar ca să nu dau curs unor noi știri despre viața noastră privată, mai ales că e extrem de interesantă. În rest, viața mea este interesantă, e mișto, mereu a fost. Nu e o viață nouă, este o viață îmbunătățită”, a declarat Irina Rimes.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Întrebată ce îi place să facă în afară de muzică, cântăreața a răspuns: ”Aș vrea să am timp să pictez și să citesc. Îmi plac călătoriile și vacanțele active. Îmi place să fac ordine în casă, am impresia că-mi fac ordine în viață. Îmi place să mă uit la filme sau materiale educative, dar cel mai mult îmi place să stau degeaba după ce-am terminat un proiect important”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR