Categorii: Monden Vedete Romania

Irina Columbeanu a petrecut sărbătorile în SUA! Cum s-a distrat fetița

Irina Columbeanu a petrecut sărbătorile în SUA, acolo unde locuiește de aproape doi ani! Iată cum s-a distrat fetița împreună cu mama sa, cu Mr. Pink și cu fiul afaceristului. 

Fiica lui Irinel Columbeanu a avut parte de un Crăciun diferit de cel din România în primul rând deoarece s-a bucurat de temperaturi de vară. 

Irina Columbeanu a petrecut sărbătorile în SUA

Fetița a petrecut foarte mult timp cu mama sa în perioada sărbătorilor. Irina și Monica au mers împreună la cursuri de echitație, la plimbare, dar au stat și acasă, alături de Mr. Pink și de fiul acestuia. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Afaceristul i-a răsfățat pe toți trei și le-a așezat cadouri sub brad, iar Irina a postat imagini cu atmosfera feerică din căminul lor. 

De aproape doi ani, Irina locuiește în SUA, cu mama sa, în România venind doar în vacanțe pentru a petrece timp cu tatăl său. 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat