Categorii: Monden Vedete Romania

Ionuţ Cercel, dezvăluiri dureroase la un an de la moartea tatălui său: „Voi fi din nou fericit, atunci când o să fim împreună”

Ionuţ Cercel a făcut o serie de dezvăluiri dureroase despre regretatul lui tată, Petrică Cercel. Celebru manelist a încetat din viață pe 15 septembrie 2021, din cauza virusului COVID-19. Fiul cel mic al regretatului solist încă suferă enorm după moartea tatălui său. 

Petrică Cercel a murit pe data de 15 septembrie 2021, după ce s-a infectat cu coronavirus. Cântărețul de manele și-a dat ultima suflare pe patul de spital, acolo unde era internat de câteva zile. Familia lui a fost devastată la aflarea veștii că a decedat și nici acum nu s-a împăcat cu ideea, la un an de la deces.

Fiul cel mic al artistului, Ionuț Cercel, a recunoscut că suferă enorm după părintele său. Artistul a mărturisit că își visează tatăl zilnic și chiar primește sfaturi de la el, deși nu mai este pe pământ.

Petrică Cercel îi apare în vis fiului său cel mic

„Da, de când s-a întâmplat, nu a existat nicio zi în care să nu fiu prezent. Da, mă ajută pentru că acolo îmi găsesc cumva o alinare. Absolut tot îi spun. Atunci când mă pun să dorm, în continuare se ține obiceiul și-mi vine în vis.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Durerea asta va fi veșnic pentru că tata pentru mine a însemnat totul și așa va rămâne sufletul meu până în momentul în care ne vom reîntâlni (n.r. cu vocea tremurândă). Ziua în care va decide Dumnezeu să fim iarăși împreună, atunci pot spune că voi fi din nou fericit.

Până atunci încerc să mă păcălesc de dragul și din iubirea pe care le-o port copiilor mei, mamei mele, fraților mei, soției mele. Și, din iubire pentru tata, încerc cumva să mă păcălesc pentru că știu că el n-ar fi vrut să mă vadă doar supărat și plângând. Durerea asta nu va trece niciodată”, a declarat Ionuţ Cercel, pentru Fanatik.ro.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR