Categorii: Monden Vedete Romania

Ioniță de la Clejani și-a reclamat fiul la Poliție! Fulgy, internat la Spitalul de Psihiatrie

Problemele nu se mai termină în familia Clejanilor! După ce Fulgy a recunoscut că a consumat droguri și a ajuns să fie dat afară dintr-un cazino din Capitală, tatăl său i-a dat lovitura de grație. 

Ioniță de la Clejani și-a reclamat fiul la Poliție, după ce tânărul l-ar fi amenințat, atât pe el, cât și pe alte persoane publice. În plus, Fulgy a fost internat la Spitalul Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Ioniță de la Clejani a depus plângere împotriva fiului său

Totul a început după ce Fulgy a fost dat afară dintr-un cazino din mall Vitan. Nervos că bodyguarzii s-au purtat urât cu el, tânărul s-a retras la o cafenea, acolo unde a continuat să facă live pe Facebook şi să ameninţe mai multe vedete din România. Nici părintele său, Ioniţă de la Clejani, nu a scăpat de amenințări.

Duminică seara, 6 iunie, Ioniţă de la Clejani a mers direct la Secţia 11 Poliţie, acolo unde a depus o plângere împotriva fiului său.

”Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a spus Ioniță de la Clejani la Antena Stars.

Autoritățile s-au deplasat la locuința lui Fulgy, însă acesta a devenit recalcitrant când a văzut agenții de Poliție.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ulterior, el a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, din Bucureşti, pentru a primi ajutor specializat.

Ce spune Poliția

‘În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept’, se arată într-un comunicat al Poliţiei, citat de Antena 3.

„Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, conform comunicatului Poliției.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat