Categorii: Știri

Ioana Tufaru, probleme mari la sfârșit de an! Cum a afectat-o pandemia de coronavirus

Anul acesta a fost extrem de greu pentru Ioana Tufaru! Fiica regretatei Anca Călugăreanu a explicat că pandemia de coronavirus a afectat-o destul de mult.

În cadrul unui interviu, Ioana Tufaru a mărturisit că de un an de zile nu a avut loc de muncă, iar cu banii s-a descurcat destul de greu. Cu toate acestea, a reușit să îi cumpere fiului său o tabletă.

Ce greutăți a întâmpinat Ioana Tufaru

‘Sărbătorile de iarnă le vom petrece acasă, doar că anul ăsta nu vom putea merge ca în ceilalți ani la târgul de Crăciun, care pentru noi devenise o tradiție deja e gata brăduțul, sigur că vine și Moșul, la Luca! Își dorește o tabletă pe care o va primi, dar a mai primit și alte daruri pe care le va găsi sub brad în noaptea de Ajun! Eu, ce să-mi doresc?… Sănătate și sa ma reîntorc cât mai repede la TEATRU!’, a declarat Ioana Tufaru, scrie Wowbiz. 

Ioana Tufaru a declarat că a fost un an foarte greu pentru toți, dar a reușit să depășească momentele grele.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Ne-am descurcat mai greu ca până acum, dar așa greu, uite că am putut trece peste. Cât despre teatru, nu discut despre, e prea dureros subiectul! Da, a fost un an foarte greu și foarte trist pentru noi toț. Cu toate astea, mie mi se pare că a trecut foarte repede’, a mai spus Ioana Tufaru.

Soțul Ioanei Tufaru a fost în șomaj tehnic

Ioana Tufaru, în vârstă de 43 de ani, este căsătorită cu Ionuț Mardare, împreună cu care are un băiețel, Luca. În perioada pandemiei de coronavirus, bărbatul a fost dat în șomaj tehnic. Astfel, familia Tufaru a trăit din 1.850 de lei și s-au descurcat foarte greu cu banii.

‘Suntem la limită cu banii. Ne descurcăm greu trei persoane. Soțul e în șomaj tehnic, mai ia doar 1.000 de lei. Eu am ajutorul, dar tot e greu. Încercăm să avem măcar strictul necesar. Făină, pâine, legume avem în principiu, dar ne-ar mai fi necesare și alte lucruri. De Paște am înroșit câteva ouă și am făcut niște sarmale. Ai mei nu prea mănâncă cozonac și pască, așa că am luat altceva care să ne ajungă’, declara aceasta în luna aprilie pentru Click! 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?