Categorii: Știri

Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit, după un scandal monstru. ”Sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris”

Ioana s-a despărțit de Ilie Năstase. Soția fostului tenismen spune că a ajuns la limită, iar comportamentul sportivului este unul greu de înțeles. Aceasta mărturisește că tenismenul a înjurat-o, după incidentul în care a fost agresată sexual. ”Sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris”.

După ce a fost convinsă să renunțe să depună actele de divorț, fosta soție a lui Ilie Năstase a decis să pună capăt relației. Ultimul episod dintre Ioana și o femeie, petrecut într-un restaurant din Capitală, a pus capac. Fosta parteneră a sportivului se declară dezamăgită de comportamentul acestuia.

Ioana Năstase a fost agresată sexual de o femeie într-un restaurant din București. Aceasta spune că a rămas traumatizată din cauza celor întâmplate.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit

Mai mult, femeia spune că Ilie Năstase a avut un comportament nepotrivit, o încuraja pe agresoare să continue. Ulterior, Ioana Năstase i-a cerut sportivului explicații pentru reacția sa, însă tenismenul a înjurat-o. Mai mult. Ioana mărsturiseste că a plecat separat la casa ei.

Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Fosta soție a sportivului spune că Ilie a anunțat-o că pleacă la Paris, însă nu a invitat-o să îl însoțească.

Comportamentul sportivului, greu de înțeles

„E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine. Până la mașina i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foarte urat, nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treaba și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi-a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus”, a spus ea, pentru Click.ro.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”