Categorii: Monden Vedete Romania

Ioana și Ilie Năstase au plecat în luna de miere! Ce destinație de vis au ales cei doi soți

Ilie Năstase și soția lui tinerică, Ioana, au plecat în luna de miere, la două luni de la nuntă. Fostul mare jucător de tenis și sexoasa brunetă au decis să plece în Turcia și s-au cazat la un hotel de lux din Beșiktaș.

Ilie și Ioana Năstase vor sta aproximativ o lună în vacanță, ținând cont că pandemia de coronavirus i-a împiedicat până acum să plece din țară.

Cei doi s-au căsătorit religios în urmă cu două luni, după ce iubita fostului tenismen depusese actele de divorț. Ioana Simion era dispusă să renunțe la Ilie Năstase. Din fericire, relația dintre cei doi s-a îmbunătățit considerabil, iar acum sunt mai fericiți ca oricând.

Au un mariaj fericit

‘Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile’, a spus Ioana Năstase, conform spynews.ro.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ilie și Ioana Năstase s-au cununat religios într-o biserică din localitatea constănțeană Techirghiol. În plus, bruneta a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă.

‘Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț. Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat’, spunea Ilie Năstase.

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor! Fostul jucător de tenis avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?