Categorii: Monden Vedete Romania

Ioana Ginghină, în costum de baie. Cum arăta în urmă cu trei ani și cum arată acum

Actrița Ioana Ginghină a postat fotografii în care aare în costum de baie, așa cum arată ea acum și cum arăta în urmă cu trei ani.

Actrița Ioana Ginghină se poate lăuda cu un tup foarte bine conturat. Vedeta le-a făcut o surpriză fanilor ei din mediul online și a dat publicității fotografii cu ea în costum de baie.

În imaginile respective, Ioana Ginghină apare așa cum arăta ea în anul 2017, când avea 63 de kilograme, și așa cum este în prezent, când are o greutate de 55 de kilograme.

Pe pagina sa de socializare său, Ioana Ginghină a comentat despre cât de important este pentru o femeie să se simtă bine în pielea ei, fără să țină cont de kilogramele pe care le are.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Chiar nu contează câte kilograme aveam, întotdeauna am pus poze cu mine, în costum de baie, vara. Fericirea nu este direct proporțională cu greutatea, ea vine la pachet cu încrederea și iubirea de sine”, a spus vedeta.

 

 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important