Categorii: Monden

Ioana Filimon lămureşte situaţia cu fostul iubit: “Eu zic să se potolească”

Ioana Filimon încă nu şi-a ]ncheiat socotelile cu fostul iubit turc. Fosta miss România aşteaptă să se ia o decizia şi la nivel de instanţă pentru a putea să îşi continue viaţa liniştită.

Ioana Filimon a trecut prin clipe grele după ce s-a despărţit de partenerul său. Bruneta ar fi fost sechestrată de omul de afaceri cu care a trăit o poveste de iubire pentru o perioadă scurtă de timp.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Mai mult decât atât, bărbatul a făcut o serie de dezvăluiri în spaţiul public despre fosta miss, iar bruneta a hotărât să acţioneze pe cale legală pentru a încheia scandalul cu acesta.

“Nu am vrut să fac o telenovelă din tot subiectul acesta. Am vrut să se încheie cât mai repede, dar el nu a încetat. A continuat să mintă! Pentru orice chestie eu am dovezi (…) Nu ai cum să iubeşti o persoană după o lună-două… E normal că a fost ceva la mijloc. Nu m-am dus la el pentru că era milionar, mie chiar mi-a plăcut de el la momentul respectiv”a explicat Ioana Filimon pentru Antena Stars.

Turcul este fostul iubit al Otiliei Bilionera

Fosta Miss România și-a început povestea de dragoste cu turcul bogătaș după ce Otilia Bilionera i-ar fi povestit la o emisiune TV despre el, spun unele zvonuri.
Otilia şi milionarul s-au despărţit, însă în cazul lor lucrurile au fost clare, iar la scurt timp de la acel moment, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera și-au asumat relația și se afișau împreună la diferite evenimente.
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”