Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Inna, evacuată dintr-un hotel din Mexic. „Am stat pe stradă”. Ce i s-a întâmplat vedetei

Inna a făcut o mărturisire despre un moment din viața ei în care a fost extrem de speriată. Vedeta s-a confruntat cu o situație în care a simțit că se teme pentru viața ei, în timp ce se află în Mexic. Solista se află acum la Londra, unde se întâlnește cu producători și compozitori internaționali. 

Potrivit  jurnaliștilor britanici de la The Guardian, Inna este „cel mai bun produs muzical de export al României”. Inna a lansat cel mai recent single lansat „UP” în colaborare cu Sean Paul, iar piesa a ajuns pe locul 1 pe radio în Rusia, Polonia, Bulgaria, Lituania şi România, iar pe Shazam Global Chart este în trending în peste 15 ţări, cu peste 1 milion de shazams.

Inna s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe situații îngrijorătoare, cel mai recent fiind acela în care vedeta nu a putut ateriza în Istanbul. 

Inna, evacuată dintr-un hotel din Mexic

Întrebată de ce se teme cel mai mult, artista a declarat că îi este frică de cutremure. Un astfel de eveniment l-a experimentat în Mexic, fiind imediat evacuată din hotel.

„Cred că mai toți cei pe care îi cunosc se tem în egală măsură de astfel de calamități. Probabil cutremurele sunt și mai scary, mai ales dacă au magnitudine mare. Acum 10 ani în Mexic am experimentat un cutremur de 6.6 grade pe scara Richter. A fost puțin înfricoșător, pentru că evident, s-a întâmplat din senin, am fost evacuați din hotel, am stat pe stradă, dar în scurt timp, ne-am întors în camere și totul a fost ok”, a declarat INNA, pentru Playtech.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Totul merge foarte bine și sunt recunoscătoare”

Solista a mai spus că îi merge foarte bine în pandemie și că are destul de multe concerte, dar și că înregistrează piese noi.

„Totul merge foarte bine și sunt recunoscătoare din acest punct de vedere. Am și concerte din când în când în țările în care sunt posibile evenimentele, fac ședințe foto, videoclipuri, sesiuni la studio, înregistrez și compun piese noi, călătoresc. Chiar în acest moment sunt la Londra unde am o sesiune muzicală cu producători și compozitori internaționali”, a mai spus artista pentru sursa mai sus menționată.

Vedeta a mai declarat că are grijă de imaginea ei, fiind una dintre pasiunile ei. Acest lucru se pate observă pe pagina de instagram a solistei. Recent, aceasta a pozat fără lenjerie intimă. Postarea a strâns peste 120.000 de like-uri.

”Lucrez constant alături de echipa mea pentru ședințe foto, videoclipuri și pentru diverse proiecte pe care le am. În plus, este o preocupare constantă pentru mine să fiu updated, să caut piese vestimentare care mi se potrivesc, să încerc diverse lucruri. De fapt, este mai mult decât o preocupare, este o pasiune”, spune vedeta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?