Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete Romania

Inna este urmărită pe rețelele de socializare de un star internațional. De când o urmărește pe artista din România

Inna, în vârstă de 34, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România pe plan internațional. Cu o comunitate pe Instagram de aproape 3 milioane de persoane și cu hituri cu milioane de vizualizări, artista a intrat în atenția starurilor internaționali.

Inna este considerată una dintre cele de succes cântărețe din Europa la momentul actual: a fost desemnată artistul anului în Polonia, este primul artist român care se situează pe poziția întâi într-un clasament realizat de Billboard, a reușit să se claseze pe locul 1 în UK Dance Chart și a înregistrat vânzări de aproape 200.000 de exemplare în UK. Câștigătoare a cinci premii în cadrul Romanian Music Awards 2010.

Cântăreața a vorbit recent despre faptul că un star internațional o urmărește pe Instagram. Inna a vorbit cu fanii ei prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a postat-o pe YouTube. Un fan a observat că este urmărită pe Instagram de către Cardi B și a întrebat-o dacă pregătesc o melodie împreună.

Cardi B i-a lăsat Innei un comentariu la una dintre postările sale

Inna a confirmat că știe că vedeta internațională o urmărește de aproximativ nouă ani și i-a lăsat și un comentariu la una dintre postările sale de pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

În ceea ce privește o posibilă colaborare, Inna a infirmat, însă speră să se întâmple la un moment dat.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ce au în comun Inna și Cardi B

Inna are o poveste de viață asemănătoare cu cea a vedetei internaționale. Inna lucra că vânzătoare, înainte să devină celebră și să dea lovitura în industria muzicală. La locul de muncă, de la malul mării, a fost remarcată de o persoană care i-a propus melodia ”Hot”.

Cardi B a început să lucreze la un club de striptease, după ce a fost concediată din postul de casieriță. Când a început să fie cunoscută pe social media, a renunțat la dansul la bară. A devenit prima artistă care are 5 piese simultan în topul Hoț R&B/Hip-Hop din Billboard.

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat