Categorii: Știri Stiri externe Viral

În interiorul colecției scandaloase de supermașini de 1 milion de lire sterline a unui cripto-milionar de 14 ani

Haziq Nasri, care are peste 40.000 de urmăritori pe canalul său TikTok, spune într-un videoclip că atunci când avea doar 10 ani a cumpărat o Toyota IQ pentru o jumătate de Bitcoin, iar acum are o flotă completă de super-mașini. Un Ferrari FF albastru, urmat de emblematicul Lamborghini Aventador galben, ocupă un loc de cinste în colecția sa.

Un adolescent autointitulat milionar Bitcoin, care și-a cumpărat primul său automobil la vârsta de 10 ani, a arătat cum colecția sa a crescut până la o flotă scumpă de supermașini.

“Iată colecția mea completă de mașini ca milionar Bitcoin în vârstă de 14 ani în 2022, hai să mergem”, s-a lăudat Haziq Nasri din Malaezia pe TikTok, transmite dailystar.co.uk.

Supermașini de 1 milion de lire sterline

Tânărul susține că este expert în cripto-monede și este unul dintre numeroșii tineri din întreaga lume care profită de boom-ul monedei online.

Nasri, care are peste 40.000 de urmăritori pe canalul său TikTok, spune în videoclipul său că, la doar 10 ani, a cumpărat o Toyota IQ pentru o jumătate de Bitcoin.

Mulți oameni nu au fost convinși că tânărul este proprietarul parcului auto

Astăzi, o jumătate de Bitcoin valorează 14.187,61 lire sterline, în timp ce în 2018 prețul a fluctuat foarte mult, de la aproximativ 10.000 de lire sterline până la 6.000 de lire sterline, conform Statista.com.

Dar mașina japoneză micuță pălește în semnificație față de restul flotei aparente a tânărului. Nasri își pliază camera în clip pentru a dezvălui un Range Rover Sport Autobiography.

L-a cumpărat la vârsta de doar 12 ani, acum doi ani, spune el în videoclip. Astăzi, prețul acestui vehicul începe de la aproximativ 80.000 de lire sterline, nou-nouț.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Apoi, parcul său auto ia o creștere abruptă în ceea ce privește luxul și performanța. Un Ferrari FF albastru, urmat de emblematicul Lamborghini Aventador galben, ocupă un loc de cinste în colecția sa. Cele două super-mașini au costat probabil mai mult de 1 milion de lire sterline.

Cu toate acestea, mulți oameni nu au fost convinși că tânărul este proprietarul parcului auto, unii crezând că acesta a înregistrat mașinile părinților săi și le-a prezentat ca fiind ale sale.

O persoană a glumit într-un comentariu sub videoclip: “Tată: Hei, fiule, ce faci, îmi înregistrezi mașina? Fiul: ahh emmmmmm nimic.”

O a doua persoană a intervenit: “Imaginați-vă că dețineți atât de multe mașini, dar nu le puteți conduce.”

Cu toate acestea, nu este exclus ca Nasri să obțină un venit frumușel din criptomonede. Erik Finman a devenit cel mai tânăr milionar Bitcoin la vârsta de 18 ani. El a început să investească în criptomonede când avea doar 12 ani, după ce fratele său mai mare i-a povestit despre ele.

 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR