Categorii: Monden Știri Vedete Romania

În ce relații este acum Elena Ionescu cu fostul său soț. ”Am ajuns la un numitor comun”

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit în ce relații a rămas cu tatăl băiețelului ei. Artista a fost căsătorită cu DCragoș Stanciu, din mariajul lo rezultând un băiețel care se numește Răzvan. ”Am ajuns la un numitor comun”, a declarat Elena Ionescu despre relația pe care o are în prezent cu cel care i-a fost partener de viață.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Cântăreața a dezvăluit în ce relații este în prezent cu cel care i-a fost partener de viață. Elena Ionescu a mărturisit, la postul de televiziune Antena Stars, că ea și fostul partener au o relație bună și au găsit o cale să se înțeleagă în ceea ce privește creșterea copilului lor.

În ce relații este acum Elena Ionescu cu fostul său soț. ”Toată lumea asumată, responsabilă, ceea ce e minunat”

”Am ajuns la un numitor comun. Doi oameni înțelepți găsesc o cale la un moment dat și noi am găsit-o, ceea ce mi se pare foarte tare. Pe weekend stă la el, în cursul săptămânii la mine. Toată lumea asumată, responsabilă, ceea ce e minunat”, a declarat Elena Ionescu, citată de spynews.ro.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Copilul a înțeles. Tocmai pentru că nu a avut această imagine de familie de la început, nici nu are cum să facă comparație. Cumva, el a înțeles că mami e acolo, tati e acolo, fiecare oferă dragoste, afecțiune, îngrijire și e un copil liniștit. Îl simt ok”, a adăugat vedeta.

Ce spune Elena Ionescu despre o nouă căsnicie

Cântăreața nu are un iubit în prezent, însă a mărturisit, pentru click.ro, că și-ar dori să se căsătorească din nou. Întrebată dacă își dorește să ajungă din nou în fața altarului, Elena Ionescu a răspuns: ”Sigur că da, normal! Și de 10 ori dacă e posibil!”.

Despre cum ar trebui să fie bărbatul care să o cucerească, vedeta a explicat: ”Îți dai seama că acum sunt mult mai atentă la toate detaliile, mai selectivă. Cu cât înaintăm în vârstă cu atât cerințele devin mai riguroase, din păcate. Dar eu cred că atunci când e menită să vină, va veni persoana respectivă, potrivită. Nu există cerințe, există compatibilitate, karmă, energie, vibe bun și completare (…) Cum o vrea Dumnezeu acum. Nu anticipez nimic, nu-mi doresc nimic forțat, îmi doresc să vină natural, dacă e să vină. Sunt un om împăcat sufletește, mulțumit cu tot ceea ce are. Despre asta e vorba, să ajungi la o maturitate în care nu te mai agăți sau nu-ți mai dorești ceva în mod deosebit. Pur și simplu, îmi place să-mi trăiesc viața!”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR