Categorii: Emisiuni TV Kanal D Știri Stiri Romania

Imagini greu de privit la ‘Puterea dragostei’! Daiana și Ella s-au luat la bătaie. Ce s-a întâmplat între cele două VIDEO

Se încing spiritele la ‘Puterea dragostei’! În casa fetelor s-a iscat un adevărat haos, după ce Daiana și Ella s-au luat la bătaie de față cu ceilalți concurenți.

Daiana și Ella, concurentele emisiunii de la Kanal D, au un conflict mai vechi, însă lucrurile au degenerat luni, 8 iunie! Rivalitatea dintre cele două tinere capătă cote nebănuite.

Din cauza neînțelegerilor și a jignirilor în mod repetat, Daiana și-a pierdut iar cumpătul și a sărit să o bată pe Ella.

Confruntarea dintre Ella și Daiana a degenerat

‘Stai că te iau și pe tine imediat că tu râdeai de suferința mea’, i-a spus Daiana Ellei, înainte de a se năpusti asupra ei.

Scenele violente au fost difuzate la tv și a fost nevoie chiar de intervenția staff-ului pentru a le calma pe cele două. Se pare că Daiana i-a reproșat din nou Ellei că a râs de ea când se afla într-o situație grea cu iubitul său, Gabi.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Vizibil revoltată că Daiana a jignit-o și a sărit să o bată, Ella a încercat să se apere și a aruncat cu o vază în brunetă. Băieții au încercat să le despartă pe cele două concurente, iar Daiana a părăsit nervoasă platoul emisiunii.

Daiana nu mai suportă pe Ella

În schimb, Ella a rămas pe canapea și a început să plângă, mărturisind că cele întâmplate au afectat-o enorm. Pe de altă parte, Daiana nu și-a cerut scuze că a reacționat violent și a spus că nu este vinovată.

‘Vă arăt eu vouă, de acum încolo, adevărata față a Daianei. Nu mă mai interesează de nimeni. Lasă că vă arăt eu fața mea, lasă, lasă. Nu are nimeni ce să îmi facă. Așa sunt eu, ăsta e caracterul meu. Nu mai pot să mai suport Gabi. Am fost mult prea mult luată la mișto. Ăsta e caracterul meu, o să îmi găsesc un bărbat care să stea lângă mine așa cum sunt eu și asta este. Eu nu sunt ca astea’, i-a spus Daiana iubitului ei, Gabi.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?