Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Imagine rară cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată Maria Pițurcă la 61 de ani

Soția lui Victor Pițurcă este o prezentă discretă în spațiul public. Fostul mare fotbalist are alături de el o femeie de peste trei decenii. Recent, pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu Maria și Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă se poate lăuda cu o femeie care i-a rămas alături, în ciuda infidelității sale.

Maria și Pițurcă sunt împreună de mai bine de 30 de ani. Cei doi au împreună doi copii: Claudia și Alexandru.

Fotografie rara cu soția lui Victor Pițurcă

Un moment din familie l-a împărtășit Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Modelul a postat o fotografie pe InstaStory cu socrii săi, Victor și Maria Pițurcă.

„Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich în dreptul pozei respective.

Victor Piturca a avut o relație extra-conjugală cu Vica Blochina, la începutul anilor 2000, iar cei doi au făcut împreună un băiat, pe Edan.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşți şi să-ţi găseşți cuvintele în astfel de momente”, spunea antrenorul, în 2012.

Vica Blochina despre relația cu Victor Pițurcă: „Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum”

Vica Blochina i-a cerut recent scuze Mariei Pițurcă și are regrete pentru ceea ce i-a făcut.

„Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum“, a spus Vica Blochina la Pro Tv.

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR