Categorii: Monden Vedete Romania

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre soțul ei. ”Nu îi place să fie în lumina reflectoarelor”

Ilinca Vandici, prezentatoarea de la Kanal D, a oferit detalii despre partenerul ei de viață. Aceasta a afirmat că soțului ei nu îi place să fie în lumina reflectoarelor.

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Despre partenerul ei de viață a oferit detalii prezentatoarea de la Kanal D într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica.

Vedeta TV a afirmat că partenerul ei de viață preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

„Lui nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, însă înțelege și respectă că asta este viața și pasiunea mea și mă susține necondiționat în tot ceea ce fac”, a declarat Ilinca Vandici pentru sursa mai sus-menționată.

„Ba, mai mult, mă și sfătuiesc cu el ori de câte ori am nevoie de un punct de vedere sincer și obiectiv”, a completat ea.

I s-a schimbat viața de când a devenit mămică

Ilinca Vandici a mărturisit că viața sa s-a schimbat radical de când l-a adus pe lume pe băiețelul ei și al lui Andrei Neacșu, Zian. Micuțuil a împlinit trei ani în luna iulie a acestui an.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Viața noastră s-a schimbat total de când a apărut Zian și vă invit pe Youtube să urmăriți toată transformarea în clipurile de acolo, în care am vorbit despre tot ce am simțit și trăit în acești ani”, a explicat prezentatoarea de televiziune.

Prezintă emisiunea ”Bravo, ai stil”

Ilinca Vandici prezintă de câțiva ani emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D.

După ce filmările au fost înrerupte pentru o bună bucată de timp din cauza pandemiei de coronavirus, emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” revine pe micile ecrane cu noi ediții.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” revine în casele telespectatorilor cu noi ediții, începând din 29 august, urmând că emisiunea să fie difuzată de miercuri până sâmbătă, de la 22:00.

Show-ul se va continua exact de la momentul la care își luase, pentru un timp, rămas bun de la public, din cauza pandemiei.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?