Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Horoscopista de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și-a dat demisia! Cu ce se va ocupa Amalia Ștefania pe viitor

Horoscopista de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, Amalia Ștefania Țîrcă, și-a dat demisia după aproape șase ani.

Horoscopista de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și-a dat demisia!

Aceasta a anunțat că va părăsi emisiunea de la Antena 1, cu lacrimi în ochi. Amalia Ștefania a decis să se retragă din televiziune pentru o nouă provocare din punct de vedere profesional.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!’, a spus Răzvan Simion, vineri, 6 decembrie.

Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzătpor fizic. Acum, de când e mămică, arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele’, a mai adăugat tânăra.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Amalia Ștefania va deveni stewardesă. Iubitul ei activează în același domeniu ca și pilot.

‘Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!’, a spus Amalia Ștefania Țîrcă, cu ochii înlăcrimați.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR