Categorii: Monden Vedete Romania

Gina Pistol a fost în vacanță cu Smiley în SUA. Artistul a dezvăluit ce au făcut peste Ocean

Smiley s-a întos de curând din America și se află în autoizolare. Artistul a dezvăluit acum că iubita lui, Gina Pistol, l-a însoțit în vacanța de peste Ocean.

Smiley este foarte discret când vine vorba de relația sa cu vedeta de televiziune Gina Pistol. Cu toate acestea, atistul a dezvăluit acum că blonda l-a însoțit în vacanța pe car acesta a petrecut-o recent în America.

Smiley a povestit, pentru click.ro, ce au făcut el și iubâta sa în America.

”Scopul drumului nostru în America a fost muzica și asta am făcut în cea mai mare parte a timpului: am stat în studio și am compus. Am fost mai mulți producători și compozitori de la HaHaHa Production acolo, unii au venit în februarie, alții în martie. Am avut bucuria să o am și pe Gina alături de mine câteva săptămâni acolo. Am fost, în limita timpului disponibil, la câteva obiective și prin câteva parcuri de distracție”, a declarat Smiley pentru sursa menționată.

Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște. Tradiția datează de secole în România
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea


Întrebat cum a luat legătura cu familia sa și cu iubita în aceste săptămâni, Smiley a explicat:

”Doamne ajută, toată lumea e bine și cuminte, fiecare la casa lui. Datorită tehnologiei ne vedem și vorbim foarte des. Se întâmplă chiar să ne auzim mai des decât înainte, de grijă, de dor. Este o situație atipică, pe care nici nu o puteam concepe, dar trebuie să ne adaptăm acestor vremuri și regulilor lor, să încercăm să nu dramatizăm și să luăm părțile lor bune”.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important