Categorii: Monden Știri

Gigi Becali, atac fără precedent la adresa Patriarhului Daniel: „Vaccinarea e un act de lepădare de credinţă”

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa Patriarhului Daniel, după ce a aflat că înaltul prelat s-a vaccinat împotriva anti-COVID. „Nu cred că patriarhul s-a vaccinat”, spune Gigi Becali.

Imediat după anunţul Patriarhului Daniel, Gigi Becali, cunoscut pentru poziţia vehementă anti-vaccinare, l-a atacat pe înaltul prelat.

Patronul celor de la FCSB contestă declarațiile Patriarhului Daniel, susținând că acesta nu a oferit prea multe detalii despre vaccinare.

Gigi Becali, atac dur la adresa Patriarhului Daniel

„Anunţul patriarhului cum că s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru! Şi m-a surprins fiindcă vaccinarea e un act de lepădare de credinţă. De aceea nu cred că patriarhul s-a vaccinat! De ce spun că nu cred că patriarhul nu s-a vaccinat?

Din modul în care a vorbit cu presa. Am văzut cu toţii că nu a dorit să spună prea multe despre asta, ba la final a spus chiar gata. Adică, voi cei din presă, lăsaţi-mă! V-a spus asta ca să scape de voi şi de povestea asta!”, a declarat Gigi Becali, pentru Impact.

Patriarhul Daniel a fost întrebat la Parlament, unde a asistat la şedinţa solemnă dedicată Zilei Naţionale a României, dacă s-a vaccinat.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ce a declarat Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel a anunțat că s-a vaccinat anti-COVID-19, dar nu a vrut să spună cu ce ser s-a imunizat.

”Sigur, m-am vaccinat, gata!”, a spus Patriarhul Daniel.

Întrebat ce mesaj are către credincioşi, Patriarhul a răspuns: ”Nu avem niciun mesaj, să facă ascultare de medici”.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?