Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Giani Kiriță, dezvăluiri dureroase despre mama sa. ”Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă”

Fostul jucător de fotbal Giani Kiriiță, în vârstă de 45 de ani, a făcut dezvăluiri dureroase la emisiunea ”Sunt celebrru, scoate-mă de aici”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Acesta a vorbit despre mama sa și despre momentele teribile pe care aceasta le-a trăit din cauza tatălui său biologic. ”Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă”, a povestit Giani Kiriță.

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal care a activat la Dinamo București, echipă pentru care a jucat între anii 1997 și 2003, fiind și căpitanul acesteia. După plecarea de la Dinamo, acesta a jucat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor. De asemenea, Giani Kiriță a jucat patru meciuri pentru echipa națională, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000.

De-a lungul anilor, Giani Kiriță a apărut la numeroase show-uri de televiziune. Printre emisiunile la care a fost prezent se numără ”Dansez pentru tine”, ”Exatlon” și ”Vulturii de noapte”. În prezent, Giani Kiriță este implicat în proiectul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV.  La reality show-ul respectiv, Giani Kiriță a făcut dezvăluiri dureroase despre mama sa și despre momentele grele prin care aceasta a trecut din cauza tatălui său biologic.

Giani Kiriță, dezvăluiri dureroase despre mama sa. ”A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate…”

Copilăria fostului fotbalist nu a fost una tocmai fericită, iar mama sa a trăit o adevărată dramă din cauza tatălui biologic al acestuia.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea. Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate… Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa…”, le-a mărturisit Giani Kiriță colegilor din tabără de la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, notează protv.ro.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat