Categorii: Monden Vedete Romania

Gestul făcut de Iulia Albu pentru fostul său soț. ”Poate că a fost impresionată de mesajul meu disperat de pe Facebook”

Fashion-editorul Iulia Albu a făcut un gest neașteptat pentru fostul său soț, designerul de pantofi Mihai Albu.

Ieri, Mihai Albu s-a plâns în mediul online că nu a mai văzut-o pe fetița sa și a Iuliei Albu, Mikaela, de 62 de zile.


Astăzi, Iulia l-a invitat să o vadă pe micuță, în fața blocului ei. Mihai Albu a făcut declarații despre emoționanta întâlnire cu fiica sa pentru click.ro.

”Iulia m-a sunat astăzi să vin să o văd pe Mikaela, poate că a fost impresionată de mesajul meu disperat de pe Facebook. Sunt un tată care își iubește enorm copilul. Am stat o oră și jumătate cu ea, în fața blocului Iuliei, am avut mască de protecție, ne-am simțit tare bine amândoi.

I-am dus bombonele și biscuiței. Aș fi vrut să o văd mai des, măcar video, pe Internet, să-mi alin dorul, să o încurajez să treacă peste această perioadă de izolare. Mi-a prins bine întânirea, zâmbesc din nou!”, a spus Mihai Albu pentru sursa mai sus-menționată.

Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a marelui actor este critică + Ce au...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

După întâlnirea cu fiica sa, Mihai Albu a transmis și un mesaj pe contul său de socializare.

”Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o oră și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper că de acum înainte să reintre programul nostru în normal!

Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum că am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata în fața blocului oricând aș fi vrut etc).

Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța că vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me! ??????”, a spus el.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?