Categorii: Monden Vedete Romania

Gestul făcut de fiica Andreeei Marin. Vedeta a avut parte de o surpriză din partea Violetei

Andreea Marin a avut parte de o surpriză din patea fiicei sale, Violeta, în timp ce vedeta lucra la un nou proiect.

Andreea Marin are o relație specială cu fiica sa, Violeta. Zilele acestea, vedeta este preocupată de punerea în practicîă a unui proiect. Fiind foarte concentrată la ceea ce lucra, în încercarea de a găsi cele mai bune soluții, Andreea marin a fost luată prin surprindere de fiica sa.

Violeta a rupt o foaie de hârtie pe care i-a scris un mesaj motivațional, dar și plin de emoție.

”Lucrez la un proiect. Partea cea mai grea: îl aștern pe hârtie, după ce l-am trecut prin imaginație de multe ori, apoi prin inimă, apoi prin tabelul de calcule… Violeta vede că nu reușește să îmi capteze atenția, o văd cu coada ochiului, dar sunt concentrată pe ce scriu.

Se apropie de masa de lucru, rupe o foaie, mâzgălește ceva. Mi-o așează în față, ma pupă pe creștet și pleacă. Din dragoste vine inspirația”, a povestit Andreea Marin pe o rețea de socializare.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cum se înțelege fiica ei cu actualul iubit

Andreea Marin trăiește, în prezent, o poveste de dragoste cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta de televiziune este mama unei fetițe, Violeta, pe care o are din căsnicia cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin a mărturisit că are o relație bună cu fostul său soț, Ștefan Bănică Junior și că fetița lor îl iubește foarte mult, iar cei doi se văd destul de des.

Ea a subliniat că Violeta are o relație foarte bună și cu actualul ei iubit, cu care este împreună de patru ani.

“Ei sunt jucăușii casei. Eu sunt cu regulile. Cineva trebuie să mențină și echilibrul”, a declarat vedeta de televiziune într-un interviu pe care l-a acordat de curând.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?