Categorii: Știri Stiri externe Viral

Georgina Rodriguez se laudă cu relația și familia pe care o are cu Cristiano: “Sunt foarte norocoasă”

Georgina Rodríguez se bucură de fiecare moment în compania lui Cristiano Ronaldo și a copiilor săi. Modelul a ținut să o arate prin intermediul rețelelor de socializare, împărtășind mai multe imagini simpatice cu familia pe care a format-o cu starul portughez. “Semnificația orelor, minutelor și secundelor mele. Mulțumesc, Doamne, pentru atâta iubire. Sunt o mamă și o prietenă foarte norocoasă”.

Georgina Rodriguez se bucură de fiecare moment în compania lui Cristiano Ronaldo și a copiilor lor. Celebrul model a accesat rețelele de socializare pentru a împărtăși mai multe imagini în care pozează alături de copiii ei și de starul lui Manchester United.

În fotografiile publicate de Georgina, copiii cuplului pot fi văzuți sărbătorind Halloween-ul costumați, dar și decorând bradul de Crăciun cu ajutorul lui Cristianinho, fiul cel mare al lui Ronaldo, transmite marca.com.

Georgina Rodriguez se laudă cu relația și familia ei cu Cristiano

Influencerul a postat pe Instagram câteva imagini în care atât copiii ei, cât și CR7 par să se distreze de minune. În plus, vedeta a scris un mesaj emoționant drept dedicație: “Semnificația orelor, minutelor și secundelor mele. Mulțumesc, Doamne, pentru atâta iubire. Sunt o mamă și o prietenă foarte norocoasă”.

 

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Așadar, viața personală a lui Cristiano pare a fi într-un moment imbatabil, în condițiile în care, de când a venit la United, trece printr-o criză profundă în viața sa sportivă.

Relație tensionată cu Erik Ten Hag

Portughezul, care are o relație tensionată cu Erik Ten Hag, caută în continuare o cale de ieșire de pe Old Trafford, deși nu are prea mulți pretendenți.

În ciuda faptului că trece printr-o perioadă dificilă la Manchester United, Ronaldo pare să se bucure de timpul petrecut alături de familia sa. Starul portughez ar putea pleca de la “Diavolii Roșii” în luna ianuarie, deoarece a fost criticat în ultima vreme pentru atitudinea sa și nu este considerat un atacant titular de către antrenorul Erik ten Hag.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR