Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Gelozie mare între trei vedete de top de la Hollywood! De ce a refuzat Jennifer Garner invitația la nunta lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez

În timp ce Ben Affleck se pregătește să se căsătorească pentru a doua oară cu Jennifer Lopez în cadrul unei nunți fastuoase în Georgia, fanii lor se întreabă dacă fosta lui soție, Jennifer Garner, va fi prezentă. Bennifer, așa cum este numit afectuos cuplul, va găzdui o petrecere exclusivă cu cei mai apropiați prieteni și familia lor la casa lui Affleck din Riceboro, Ga, în acest weekend. Proprietatea lui Affleck ar fi fost locul unde cuplul ar fi trebuit să se căsătorească atunci când s-au logodit pentru prima dată în 2002.

Starul împarte trei copii cu actrița din Alias, însă, deși se pare că a fost invitată la nuntă, ea nu va fi prezentă.

Jennifer Garner, cu care Ben Affleck împarte trei copii, a refuzat o invitație la cea de-a doua nuntă a actorului cu Jennifer Lopez. Iată care sunt detaliile, potrivit Page Six.

Ben Affleck se pregătește să se căsătorească pentru a doua oară cu Jennifer Lopez

La o lună după ce s-au căsătorit în Las Vegas, Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc să sărbătorească a doua lor nuntă. Cuplul a planificat o sărbătoare de trei zile pentru “familie și prieteni” în Georgia.

Potrivit Page Six, petrecerea de trei zile va începe cu o cină de repetiție vineri. Nunta va avea loc sâmbătă, iar cuplul își va încheia weekendul cu un grătar și un picnic duminică. Sunt așteptați să fie prezenți copiii pe care JLo îi împarte cu Marc Anthony, Emme și Max, precum și Violet, Seraphina și Samuel, copiii pe care Affleck îi împarte cu Jennifer Garner, care nu va participa la nuntă.

Jennifer Garner refuză invitația la nunta lui Ben Affleck și Jennifer Lopez

O sursă a declarat pentru Hollywood Life că cei doi soți i-au cerut lui Jennifer Garner să participe la cea de-a doua nuntă, care va avea loc în Georgia; cu toate acestea, actrița și fosta soție a lui Affleck a fost nevoită să refuze invitația. Potrivit sursei, Garner are un angajament de lucru în Texas în acest weekend.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Jennifer Garner lucrează din greu la un proiect în Texas și nu va participa la celebrarea nunții, dar a fost total de acord ca copiii ei să fie acolo și este foarte pozitivă în general în legătură cu toată chestia asta”, a detaliat sursa.

“Nu există nimic mai important pentru ea decât fericirea copiilor ei, așa că faptul că se simt bineveniți și confortabili și că au legat o legătură cu JLo și copiii ei este cel mai bun lucru pe care și l-ar putea dori”, a adăugat sursa.

Jennifer Garner le urează toate cele bune lui JLo și Ben Affleck

O altă sursă a declarat pentru același site că Garner a “felicitat” deja cuplul pentru planurile lor de a doua nuntă.

“Ben o va considera întotdeauna pe Jennifer ca făcând parte din familie, așa că bineînțeles că i-a făcut o invitație. În plus, Jennifer și Jen au devenit mai apropiate, așa că JLo a susținut pe deplin invitația din partea mamei copiilor lui Ben. Jennifer știe că aceștia o adoră pe JLo și este total de acord ca ei să se apropie de noua lor mamă vitregă. Jennifer le-a urat toate cele bune și știe că va fi un eveniment frumos”, a adăugat cel de-al doilea insider.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat