Categorii: Monden Vedete Romania

Geanina Ilieș, despre partenerul ei de viață. ”Îmi spune că sunt iubita lui perfectă”

Vedeta de televiziune Geanina Ilieș a dat detalii despre partenerul ei de viață. Acesta a vorbit și despre planurile de căsătorie.

Geanina Ilieș este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală și rar dă detalii despre viața sa sentimentală. Cu toate acestea, într-un interviu pentru revista Viva, Geanina Ilieș a vorbit despre bărbatul cu care are o relație și pe care îl ține departe de ochii curioșilor. ”El îmi spune că sunt „iubita lui perfectă””, a mărturisit Geanina Ilieș.

Vedeta de televiziune a vorbit și despre căsătoria cu ibitul ei. ”Despre căsătorie am vorbit amândoi. Când o să se întâmple, cu siguranță am să vă povestesc mult mai mult când va fi momentul”, a mai afirmat aceasta pentru sursa mai sus-mențuionată.

Geanina Ilieș a devenit mamă la 21 de ani

Geanina Ilieș a devenit mămică la numai 21 de ani. Vedeta are o relație extraordinară cu fiul ei, Patrick.

Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Geanina Ilieș a devenit mămică de tânără. Astăzi, fiul vedetei, Patrick, este un adolescent în vârstă de 13 ani. Prezentatoarea show-ului ”Gospodar fără pereche”, a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei la o emisiune TV.

”La 21 de ani l-am născut. Eram foarte micuță, însă mi-am dorit din tot sufletul un copil. Pentru că asta văzusem în familia mea, o familie mare, cu foarte mulți frați. Sunt singura fată între patru băieți… Între mine și fiul meu este o diferență de vârstă care pe mine m-a ajutat, dar în același timp am avut timp și să nu uit că și eu am fost copil. Ei tind să vorbească cu persoane de vârsta lor și mi-am asumat, oricum, că o să găsesc din ce în ce mai des ușa închisă la dormitor, și am vrut să-i respect această intimitate. Și mi se pare normal, a declarat Geanina Ilieș.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?