Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Gabriela Prisăcariu, scandal cu o internaută. ”Hai că îți trimit niște urmăritori”. Ce i s-a reproșat blondinei

Scandalurile continuă pentru Gabriela Prisăcariu. Soția lui Dani Oțil a fost implicată recent într-un conflict online cu una dintre urmăritoarele sale. Vedeta a fost criticată  pentru recomandările pe care le face. Soția lui Dani Oțil le-a povestit fanilor despre un produs de slăbit, fapt ce a deranjat-o teribil pe una dintre urmăritoare. ”Doamna Oțil e sponsorizată de acest brand.”

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Are o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare, este foarte activă și mereu deschisă să împărtășească cele mai importante evenimente din viața ei.

În ultima vreme, blondina a fost ținta haterilor în mediul online. Recent, vedeta a avut parte de un moment neplăcut, fiind criticată pentru ceea ce face de o internaută.

Gabriela Prisăcariu, criticată dur de o internaută

Totul a început după ce vedeta a promovat în mediul online un produs pentru slăbit. Una dintre fane a ținut să publice pe contul ei de Instagram mai multe story-uri în care o critică pe Gabriela Prisăcariu pentru felul în care vorbește, dar și că ar face totul pentru bani, căci produsul în cauză nu este deloc bun.

”Cum să crezi că aceste prafuri, care sunt făcute în laborator, în eprubetă, poate să fie echivalentul unui stil de viață sănătos (…) Concluzia, nu ascultați niciodată sfaturile de slăbit și de stiluri de viață de la influencere.. Astea nu sunt reale, nu e nimic real din ce spun ele la story. Probabil doamna Oțil nici măcar nu consumă acele lucruri, probabil e sponsorizată de acest brand (…)”, spunea domnișoara pe Insta Story.

 

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu

Soția lui Dani Oțil a văzut filmulețul respectiv și a ținut să o pună la punct pe internaută. Blondina i-a spus acesteia cănu are de unde să știe totul despre produsele pe care le folosește. Mai mult decât atât, soția lui Dani Oțil crede că aceasta nu vrea decât atenție și că nu merită să fie băgată în seamă pe acest subiect.

„De unde știi ce fac eu dacă nici măcar nu mă urmărești(…) Hai că îți trimit niște urmăritori că știu că asta îți dorești”, i-a spus Gabriela Prisăcariu.

Internauta i-a răspuns întrebării Gabrielei Prisăcariu și a subliniat că a aflat de la altcineva de produsul pe care blondina îl promovează.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR