Categorii: Monden Vedete Romania

Fuego împlinește 44 de ani în weekend. ”Nu visez cai-verzi pe pereți”

În data de 23 august, Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, își aniversează ziua de naștere. Artistul împlinește 44 de ani.

Ziua de 23 august este una specială pentru Fuego. Își serbează ziua de naștere. În acest wrrkend, binecunoscutul artist împlinește 44 de ani. Va fi prezent pe scenă, la un spectacol, așa cum îi place lui.

„Petrec pe scenă, efectiv, cântând. Mi-am dorit să-mi fac ziua alături de publicul meu, la Grădina de Vară din Herăstrău, pe 23 august. Iar eu nu sunt oricum un mare admirator al petrecerilor, de nici un fel. Îmi vor fi și prietenii aproape și mă voi bucura de cei 44 de ani pe care-i fac, pe scenă, în fața oamenilor, cu muzica și arta mea, cu band-ul meu și cu amintirile mele! E oarecum atipic, dar sper să-mi fiți aproape. Știu că va fi o seară de vară memorabilă, două ore pline de voie bună, de momente unice, emoție, antren și energie. Exact ce ne trebuie tuturor ca să ne mai revenim puțin!”, a declarat Fuego pentru tvmania.ro.

Întrebat cum se simte la vârsta sa, artistul a spus:

”La vârsta mea, mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreu să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta”.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Sunt un om chibzuit și am cumva de toate”

Într-un mesaj postat pe contul său de socializare, Fuego le-a împărtășit câteva dintre gândurile sale celor care îl urmăresc în online. Printre altele, artistul a mărturisit că își dorește ca lumea să treacă cu bine peste toată această perioadă în care a fost afectată de pandemia de coronavirus.

”Nu sunt omul dorințelor mărețe. Mai ales acum, în timpul acesta ciudat pe care-l trăim, ar fi impropriu, ar fi deplasat să-mi doresc lucruri formidabile. De fapt nu mi le-am dorit niciodată, în special cele din plan material.

Sunt un om chibzuit și am cumva de toate, fără ca astea să însemne extravaganțe majore. Eu sunt un om modest, care trăiește la fel și care niciodată n-a făcut caz de cine este sau ce a realizat. Sunt bucuros cu ele, dar nu mă bat cu pumnul în piept și nici nu impun nimănui nimic.

Vreau în schimb să trecem cu bine peste nebunia pe care o trăim, care mă rănește. Zilnic, din ce în ce mai tare, și care nu mă lasă să-mi fac profesia cum ar trebui, să mă exprim în voie și să fiu eu, în largul meu, un artist care-i deplin pe scenă, în mijlocul celor care l-au făcut ce este azi”, a spus el.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?