Categorii: Știri Stiri Romania

Fratele Mădălinei Manole, declarații tranșante după moartea tatălui. A sărit din nou la gâtul lui Petru Mircea: ‘Nici un indiciu nu duce la sinucidere’

Fratele Mădălinei Manole a făcut declarații tranșante după moartea tatălui. Ion Manole a decedat în urmă cu nici două săptămâni, după ce a fost infectat cu coronavirus. El a fost înmormântat la ”Cimitirul Bolovani” din Ploieşti, lângă soţia Eugenia.

În urma lui a rămas doar băiatul său, Marian Manole! Bărbatul trece printr-o adevărată dramă. În ultimii 10 ani, și-a pierdut sora, pe Mădălina Manole, în 2017 a rămas fără mamă, iar acum, tatăl său, Ion Manole, a încetat din viață după ce s-a infectat cu COVID-19.

Fratele Mădălinei Manole suferă enorm

Acum, Marian Manole mai trăiește doar cu amintirile familiei sale. Acesta a făcut mărturisiri emoționante despre sora lui celebră, decedată în 2010.

‘Relaţia cu sora mea era cea mai frumoasă. Eram împreună în turnee. Pot confirma Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu, Romică Ţociu, Aurelian Temişan. Am trăit nişte clipe minunate, alături de ea şi de ei. Noi am avut o copilărie normală. Am fost crescuţi de părinţii noştri cu sacrificii. Am fost o familie unită! Fericită! Cine nu se mândrea cu asemenea fată?’, a spus fratele regretatei soliste pentru Click!

Foto: Click!

Legat de moartea Mădălinei Manole, Marian a dezvăluit că misterul încă nu a fost deslușit. Deși anii au trecut, scandalul dintre Petru Mircea, soțul solistei, și familia ei încă nu s-a terminat. Marian Manole este de părere că sora lui nu s-a sinucis. Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 40 de ani.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Marian Manole dă vina pe Petru Mircea

‘Nici un indiciu nu duce la sinucidere. Criminaliştii de peste Ocean sunt nişte neaveniţi? Ai noştri au făcut cazul praf! Dacă ar fi băut atâta insecticid avea totul ars pe interior. Avea sânge mult. Nu se putea face din cădere. O să iasă totul la lumină! Eram o familie normală şi fericită până a apărut el (Mircea-n.r.), dacă stătea acolo, lângă ai lui, la Botoşani, Mădălina era azi în viaţă!’, a mai spus acesta.

De asemenea, Marian Manole a mărturisit că a găsit semnul crucii într-o roşie, după moartea tatălui său.

‘O măicuţă mi-a spus că nu e de bine. Este o avertizare de ceva rău, dar nu cred. Măicuţa mi-a mai spus că există vrăji făcute asupra familiei mele, de când trăia Mădălina’, a mai adăugat bărbatul.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?