Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO & VIDEO / Elena Ionescu, dans super sexy în bucătărie. Vedeta se mișcă bine de tot!

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 33 de ani, s-a filmat în timp ce dansa super sexy în bucătărie. Îmbrăcată într-o rochie scurtă și mulată, care i-a pus foarte bne în valoare trupul cu forme voluptuoase, artista a arătat că știe să se miște. Dansul Elenei Ionescu a stârnit numeroase reacții în mediul online, internauții trimițându-i o mulțime de mesaje.

Elena Ionescu a postat, pe contul de socializare, o înregistrate video în care apare dansând sexy în bucătărie.

Îmbrăcată cu o rochie de culoare neagră, foarte scurtă și strânsă pe trup, cântăreața  este extrem de provocatoare.

Elena Ionescu, dans super sexy în bucătărie. ”Când ești singură și te gândești cum ți-ai aștepta bărbatul acasă”

”Cand esti singura si te gandesti cum ti-ai astepta barbatul acasa! Evident ma ajuta si rochia”, a notat vedeta în dreptul filmării.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Dansul Elenei Ionescu a stârnit numeroase reacții în rândul internauților: ”Super rochie, super dans”, ”Esti superba si minunata”, ”Cred ca ar trebui câteva ședințe de exorcizare”, ”Incredibilă!”, ”Din lipsa de concerte au luat-o razna artiști binecunoscuti”.

Elena Ionescu a fost căsătorită și are un copil

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cânrtăreața  a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe fostul său partener de viață într-un infotrip în Turcia, dar și cum a ajuns să divorțeze după doar șase luni după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

”Totul a început într-un infotrip în Turcia. Acolo l-am cunoscut pe fostul meu soţ, era cu Cătălin Botezatu, era unul dintre manechinii lui. Însă nu s-a întâmplat nimic, ne-am întors în ţară şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun şi am început să alergăm în parc. Sunt o familistă şi mi s-a părut că, apropiindu-mă de 30 de ani, era mo-mentul să mă aşez şi eu, deoarece o bună parte din viaţă mi-o sacrificasem pentru carieră”, a spus vedeta.

”Cred, însă, că m-am aruncat cu capul înainte, fără să ascult la cei din jur. Dar dacă privesc, astăzi, înapoi şi văd cu ce am rămas, sunt un om fericit, împlinit şi mulţumit. Referindu-mă strict la omul pe care l-am ales atunci, proba-bil că nu a ştiut să îşi asume ce s-a întâmplat între noi. Ne-am despărţit la şase luni după ce l-am născut pe Răzvan şi cred şi acum că am făcut cea mai bună alegere. Probabil că mai târziu ar fi fost mult mai greu”, a mărturisit artista.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat