Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO & VIDEO / Dansul lasciv al Loredanei Groza. I-a înnebunit pe toți!

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, a făcut senzație în mediul online cu o serie de fotografii și o înregistrare video în care apare în timp ce dansează lasciv. Îmbrăcată sumar, celebra cântăreață și-a unduit formele astfel încât să-și scoată cât mai bine în evidență atuurile fizice. Ipostaza în care s-a afișat diva a stârnit imediat reacții.

Îmbrcată într-un body strălucitor, cu o cămașă albă pe deasupra și accesorizată cu o pălărie albă și cizme cu toc cui, Loredana și-a arătat formele voluptuoase dansând lasciv.

Înregistratea a fost postată de vedetă în mediul online.

Dansul lasciv al Loredanei Groza. Comentarii peste comentarii

Imaginile au captat imediat atenția internauților, care s-au grăbit să transmită mesaje.

”Sexy și cool”, ”Bravo Lori. Minunată”, ”Spectacol”, ”Felicitări pentru efortul pe care îl depui să visez urât la noapte”, ”A înnebunit Lori, da e bună rău”, ”Multe și-ar dori să fie în pielea ta”, ”Wow, wow, ce super sexy”, ”Ești o minune”, ”Nici când era tânără nu arăta așa”, ”Ce bine arăți la vâsta ta frumoasă”, ”Madonna noastră”, ”Penibil și greață”, ”Supert genial”, ”S-a trezit și are chef de gimnastică, nici nu a apucat să se schimbe săraca”, ”Secxy, rea și cool”, ”Așa fată, fii tare”, ”Braco”, ”Ești super tare”, ”Ești bestială”, ”Ești fantastică”, ”Ești fenomenală”, ”Ești nebună rău”, ”Superbisimă, adorabilă, fără cuvinte”, i-au transmis Loredanei Groza cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Loredana Groza, detalii din viața sentimentală

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Vedeta a mărturisit că s-a sărutat prima oară la vârsta de 16 ani, cu un bărbat mai mare ca ea. De asemenea, vedeta a dezvăluit că i-a fost imposibil să vorbească despre viața ei amoroasă cu părinții săi.

„Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie, voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică”. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții. La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, i-a dezvălui Loredana Groza Andreei Esca într-o intervenție la o emisiune de radio, potrivit revistei Unica.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR