Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Ruby, în cea mai provocatoare ținută. Fără lenjerie intimă

Ruby este cunoscută ca fiind una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul românesc. Cântăreața s-a afișat de curând într-o ținută pe sub care nu purta lenjerie intimă.

Ruby a publicat în mediul online o fotografie în care apare la piscină, într-o ținută extrem de provocatoare. Artista a purtat o ținută formată din pantaloni și o bustieră de culoare roz.

Pantalonii foarte decupați au atras imediat atenția și au lăsat să se vadă că Ruby nu purta lenjerie intimă pe sub ținută.

Fotografia postată de Ruby pe pagina sa de socializare a strâns peste 40.000 de like-uri din partea celor care o urmăresc pe artistă în mediul online.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ruby a participat la ”Survivor România”

Ruby s-a numărat printre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televizune Kanal D. A fost printre primii eliminați din concurs.

Participarea lui Ruby la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D, nu a fost una ușoară. Cântăreața s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate.

Pe durata participării la show, artista a avut numeroase probleme de sănătate, după cum a declarat într-un interviu pentru viva.ro. A ajuns la spital de două ori și a stgrat mai multe zile pe perfuzii.

”Am fost de două ori în spital, am stat trei zile cu perfuzii, mi-am revenit, m-am întors la joc și n-a durat mult, am ajuns într-o noapte din nou la urgență. Sensibilitatea mea cea mai mare și durerea cea mai aprinsă era lipsa hranei, simțeam că mor de foame! Simțeam că am palpitații înainte de fiecare traseu. Hrana era puțină, aproape că nu mâncam, stăteam ore în șir în soare și aveam foarte mari emoții de fiecare dată”, a detalia Ruby pentru sursa citată.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?