Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Raluka face show în Mexic, în costum de baie. Vedeta și-a scos posteriorul și sânii la înaintare

Alexandra Raluca Nistor sau Raluka, în vârstă de 32 de ani, uimeste cu cea mai recentă aparitie. Artista s-a pozat în vacantă, arătându-și formele voluptoase. Solista și-a scos posteriorul și sânii la înaintare, în vacanță din Mexic.

Raluka se află în vacanță în Mexic, unde se răsfață ca o adevărată divă. Vedeta își ține la curent fanii cu cele mai spectaculoase peisaje. Însă, artista știe cum să își bucure fanii și se postează în ipostaze incendiare.

Artista are un corp de invidiat și nu ezită să o arate de fiecare dată când are ocazia.

Raluka și-a scos posteriorul și sânii la înaintare

Îmbrăcată într-un costum de baie alb, format din două piese, Raluka s-a fotografiat într-o locație exotică, bucurându-se de razele soarelui. Artista și-a etalat bustul generos.

 

Într-o altă fotografie, vedeta s-a îmbrăcat într-un costum de baie maro, din două piese, expunându-și posteriorul.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

 

Care este secretul vedetei

Vedeta a povestit și despre stilul ei alimentar, schimbat după participarea la ”Asia Express”.

„Pe mine m-a ajutat foarte tare faptul că nu mai mănânc carne. N-am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios.”

Raluka este deținătoare unui trup perfect. Vedeta mărturisește că nu face nimic special pentru a arăta atât de bine.

„Nu știu ce sunt alea calorii, nu m-am interesat niciodată în viața mea câte calorii are un anumit aliment sau câte calorii dau jos când merg la sală. Sunt atentă să alerg destul de mult și să fac acele exerciții care îmi dau energie. Întotdeauna am avut un corp atletic, cu picioare definite, spate lat și puțină (sau mai multă) burtică. Nu mi-a plăcut niciodată faptul că am spatele atât de lat, în schimb compensează picioarele și fesierii, care sunt definite/definiți. Ăsta e un lucru pe care l-am simțit în adolescență și, din când în când, și acum. Nu e o frustrare, dar nu pot să spun că că sar în sus de bucurie că am spatele lat”, povestea Raluka, în urmă cu ceva timp, pentru revista Viva.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?