Categorii: Știri Stiri externe Viral

FOTO. Opt vedete sportive care erau deja mega-bogate înainte de a obține un salariu uriaș în carieră. De la fostul mijlocaș de la Juventus la patronul lui Manchester United

Fanii sportului nu iubesc nimic mai mult decât poveștile despre sportivi care își găsesc faima și averea prin combinarea talentului natural cu munca grea – dar mulți sunt deja putred de bogați. Vom arunca o privire asupra a opt vedete care s-au născut cu o mulțime de bani în bancă – inclusiv un fost tânăr de perspectivă de la Chelsea.

Fanii sportului nu iubesc nimic mai mult decât poveștile despre sportivi care găsesc faima și averea prin aplicarea talentului lor – dar mulți sunt deja extrem de bogați datorită familiilor lor.

De la fostul mijlocaș de la Juventus Andrea Pirlo la patronul lui Manchester United, Erik ten Hag, unele figuri sportive celebre nu au trebuit niciodată să se îngrijoreze de modul în care vor plăti facturile.

Opt vedete sportive care erau deja mega-bogate înainte de a deveni celebre

 

Andrea Pirlo

Andrea Pirlo a câștigat milioane de euro în cei 22 de ani de carieră de fotbal profesionist, care a inclus 19 sezoane în Serie A și trei în MLS, la New York City FC.

Cu toate acestea, simbolul italian a recunoscut că în timpul carierei sale nu a jucat niciodată pentru bani, având o participație în compania de comerț cu metale a tatălui său încă din 1992.

Pirlo este, de asemenea, un cunoscător de vinuri și se gândea să petreacă mai mult timp în podgoria sa cu patru ani înainte de eventuala sa retragere.

Steph Curry

Steph Curry, de patru ori campion NBA și de două ori cel mai valoros jucător din NBA, a crescut în Charlotte, Carolina de Nord, cu mama Sonya și tatăl Dell.

Dell, un fost jucător profesionist de baschet, a jucat pentru echipe precum Utah Jazz și Cleveland Cavaliers, viitoarea echipă a lui Steph, câștigând aproximativ 8 milioane de lire sterline.

Steph a ajuns să eclipseze realizările tatălui său, câștigând aproximativ 40 de milioane de lire sterline și devenind unul dintre cei mai mari jucători din istoria sportului.

Nick Foles

Fundașul de fotbal american Nick Foles, care a devenit campion la Super Bowl în 2018 cu Philadelphia Eagle, este fiul restauratorilor Larry și Melissa Foles.

Larry a fost un milionar autohton înainte ca fiul său să ajungă în NFL, după ce a cofondat Eddie V’s Prime Seaford și a ajutat la conducerea acestuia în copilăria lui Nick.

În 2011, se crede că Eddie a câștigat aproximativ 50 de milioane de lire sterline după ce a vândut 11 locații de franciză Eddie V’s, iar Nick se crede că valorează aproximativ 25 de milioane de lire sterline.

Jessica Pegula

Jessica Pegula a încasat peste 4,5 milioane de lire sterline, fiind prezentă în circuitul profesionist WTA din 2009, ajungând în sferturile de finală ale turneelor Australian Open și French Open.

Părinții lui Pegula, Terry și Kim, sunt proprietarii echipei NFL Buffalo Bills și ai echipei NHL Buffalo Sabres, cu o avere netă estimată la aproximativ 5 miliarde de lire sterline.

Pegula a declarat în 2020: “Știu că am fost mai privilegiat decât alți oameni. Sunt conștient de asta. Încerc să fiu foarte cu picioarele pe pământ și cred că sunt”.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Faiq Bolkiah

Faiq Bolkiah, în vârstă de 23 de ani, este membru al familiei regale din Bruneia și a început cariera de fotbalist la A.F.C. Newbury în 2008, unde avea să atragă atenția scouterilor de la Southampton.

După ce s-a antrenat atât la Reading, cât și la Arsenal, Bolkiah s-a transferat pe Stamford Bridge, la Chelsea, cu un contract de doi ani pentru tineret, pe care a sfârșit prin a-l părăsi în 2015.

În urma unui proces cu Stoke, tânărul s-a alăturat lui Leicester City cu un contract profesionist pe trei ani, înainte de a pleca în 2020. Cel mai recent a jucat pentru Chonburi.

Familia regală din Brunei, condusă de bunicul lui Faiq, Hasnal Bolkiah, are o avere de aproximativ 15 miliarde de lire sterline.

Gerard Pique

Gerard Pique provine dintr-o familie bogată, având un bunic care a fost director la Barcelona, un tată avocat și o mamă director de spital.
A jucat pentru Manchester United și Real Zaragoza, înainte de 14 sezoane întregi la Barcelona, după ce a acceptat recent să accepte o reducere uriașă a salariului.

Cu câștigurile de pe teren și sponsorizările, jucătorul de 35 de ani are o avere netă estimată la aproximativ 65 de milioane de lire sterline.

Oscar Pistorius

Oscar Pistorius, un fost sprinter profesionist, s-a născut în 1986 din Henke și Sheila Pistorius – cu o avere bancară uriașă a familiei, provenită de la H Pistorius & Co.

Bunicul Hendrik a fondat afacerea cu o mică mină de calcar în 1944, care are în prezent active de aproximativ 120 de companii.

Pistorius a continuat să își creeze propria avere prin succese pe circuit și sponsorizări, înainte de a fi găsit vinovat de uciderea soției Reeva Steenkamp și de a fi încarcerat.

Erik ten Hag

Erik ten Hag ar fi urmat o carieră în fotbal împotriva dorinței tatălui său, potrivit The Mirror, care spune că are un trecut de milionar.

Tatăl lui Ten Hag deține o companie imobiliară și alte firme financiare, dar el a ales să-și urmeze visul și să semneze pentru Twente și să se bucure de o carieră profesionistă de 23 de ani.

De atunci a mai condus Utrecht și Ajax înainte de a ajunge la United, unde salariul său este estimat la 9 milioane de lire sterline pe an.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR