Categorii: Vedete internationale Viral

FOTO | O femeie din Marea Britanie, model la 62 de ani

La 62 de ani, o femeie din Marea Britanie a devenit model. Cu o siluetă impecabilă și un stil extrem de elegant, afacerista a devenit extrem de populară pe rețelele sociale. 

O femeie din Marea Britanie, model la 62 de ani

Originară din Brighton, Marea Britanie, Nikki Redcliffe a devenit model la o vârstă la care alte femeie ies la pensie și au grijă de familie. Interesată de modă de când era doar un copil, englezoaica a lucrat ca director de marketing la o companie de cosmetice. 

Deși avea o siluetă de invidiat și la alte vârste, Nikki nu stătea bine cu încrederea în sine și a luat în calcul să apeleze la intervenții estetice. Totuși, după ce a trecut de 50 de ani, a devenit mai puternică și a început să se simtă bine în pielea ei.

Astfel, femeia a început să posteze pe rețelele sociale fotografii cu diferite ținute elegante, și a cucerit internauții cu stilul său vintage și frumusețea aparte. 

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Contractele de modelling au început să curgă, așa că Redcliffe este acum model în timpul liber și adoră această postură. 

Foto: Profimedia & Instagram

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?